Obavijesti

Sport

Komentari 37

Ništa od finala s Barcom: Real izgubio od Bilbaa u Super kupu!

Ništa od finala s Barcom: Real izgubio od Bilbaa u Super kupu!

Athletic Bilbao je pobijedio Real Madrid 2-1 i prošao u finale Super kupa gdje će igrati protiv Barcelone, a pobjednika je odlučio veteran Raul Garcia koji je zabio dva gola...

VIDEO

Poraz od Šahtara početkom prosinca prošle godine preokrenuo je stvari u Real Madridu. Klub se tada nalazio u ogromnoj krizi, a onda je uslijedilo šest pobjeda zaredom za komotniju situaciju.

Luka Modrić je briljirao, Real je izgledao sve bolje, ali čini se da je to bilo kratkotrajno. Madriđani su u posljednja tri kola La Lige remizirali protiv Elchea i Osasune, a sada je još teži udarac zadao Athletic Bilbao.

Spanish Super Cup - Semi Final - Real Madrid v Athletic Bilbao

Baski su na krilima fantastičnog Raula Garcije pobijedili Real u polufinalu španjolskog Super kupa (2-1) te tako izborili finale koje će igrati u nedjelju u Malagi protiv Barcelone koja je izbacila Real Sociedad nakon penala.

Zidane je ovo natjecanje shvatio jako ozbiljno te je u prvih 11 uvrstio ono najbolje što ima na raspolaganju. Dominirao je Real susretom, redao šanse i prijetio, ali trojac Hazard, Benzema i Asensio nikako nije mogao do gola. Ali je zato Real uništio sam sebe. Tragičar susreta bio je Lucas Vasquez koji je prvo napravio groznu pogrešku, a onda skrivio i penal.

La Liga Santander - Real Madrid v Athletic Bilbao

Neuništivi Raul Garcia (34) je prvo zabio u 18. minuti za 1-0, a dvadeset minuta kasnije s još jednim golom, ovaj put iz jedanaesterca, poduplao je prednost. 

Nastavila se dominacija Madriđana, ali bezuspješno. Kakvu takvu nadu dao je Karim Benzema koji je u 73. minuti smanjio rezultat, ali više od toga Real nije mogao. U posljednjih dvadesetak minuta u potpunosti je okupirao protivnički gol, igralo se i čak deset minuta sudačke nadoknade, a realovci su u posljednjim sekundama tražili i penal. Sudac Juan Martinez Munuera je otišao pogledati snimku, ali ubrzo je nakon toga svirao kraj jer za njega penala nije bilo.

La Liga Santander - Osasuna v Real Madrid

Luka Modrić je u tercetu s Casemirom i Kroosom odradio korektan posao i igrao do 68. minute kada ga je zamijenio Valverde. No ovaj put ni on nije mogao pomoći Zidaneovoj momčadi. Madriđani su tako nastavili s toplo-hladnom sezonom u kojoj su došli do petog poraza u svim natjecanjima, a ujedno se oprostili i od trofeja kojeg su osvojili prošle sezone.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...