Obavijesti

Sport

Komentari 12

Ništa od prodaje: Ante Rebić produžio ugovor s Eintrachtom

Ništa od prodaje: Ante Rebić produžio ugovor s Eintrachtom
1

Ante je jedno od najugodnijih iznenađenja Svjetskog prvenstva, i ne trebamo skrivati činjenicu da tako nešto stvara pohlepu. Velika je stvar za Eintracht što je uspio zadržati takvog igrača, rekao je Fredi Bobić...

VIDEO

Unatoč interesu mnogih klubova, Ante Rebić ostaje! Napadač je potpisao novi ugovor s Eintrachtom te tako razveselio brojne navijače u Frankfurtu.

Hrvatski reprezentativac je produljio na još četiri godine i tako prekinuo sve špekulacije oko svog odlaska iz Frankfurta.

Rebića je navodno želio Bayern, Manchester United, ali i još neki europski velikani no napadač je ostao, a sportski direktor Eintrachta, Fredi Bobić, time je oduševljen.

- Ante je jedno od najugodnijih iznenađenja Svjetskog prvenstva, i ne trebamo skrivati činjenicu da tako nešto stvara pohlepu. Velika je stvar za Eintracht što je uspio zadržati takvog igrača, a on je imao i boljih ponuda od naše, no pokazao je da ima tog orla u srcu i da voli ovaj klub - rekao je Bobić.

I predsjednik kluba je izjavio da je ovo strašan potez Frankfurta:

- Uvijek sam govorio da moramo imati strpljenja i da ne smijemo gubiti živce. Na kraju nam se sve isplatilo, to što smo zadržali Antu je dobar znak i jaka poruka ostalima - rekao je Hubner.

Rebić je omiljen među navijačima, njegov dres se često može vidjeti na ulicama Frankfurta, a mnogi ga nazivaju i berlinskim herojem jer je prošle sezone u finalu Kupa s dva gola protiv Bayerna, donio svojoj momčadi pobjedu 3:1 i prvi trofej nakon dugo godina.

- Imao sam i druge ponude koje su bile puno financijski izdašnije. Ka sam ovdje jako sretan i to je presudilo u mojoj odluci o ostanku u Frankfurtu - rekao je Amte Rebić.

Nijemci su na njemu mogli zaraditi velik novac, nakon SP-a cijena mu je drastično porasla, prema Transfermarktu Ante vrijedi 30 milijuna eura, a iz Fiorentine je stigao za 10 milijuna.

Fredi Bobić i društvo nisu htjeli nikakav novac, samo su htjeli zadržati berlinskog heroja što su na kraju i uspjeli.

Predvođen Rebićem, Eintracht kreće u novu sezonu nedjeljnom utakmicom Superkupa protiv Bayerna.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo

Mudražija za 24sata: Slavili smo dugo u noć, a i Kulenović nam je došao platiti rundu pića!
JUNAK KOLA

Mudražija za 24sata: Slavili smo dugo u noć, a i Kulenović nam je došao platiti rundu pića!

Plus+ Trebate pitati našega kapetana Matea Marića kako se sad osjeća, on je sad ozbiljno ugrozio bratu put do naslova prvaka. Ali i naš je Mara dugo feštao s nama, kakvo bi to bilo slavlje bez kapetana, kaže Mudražija
Prosinečki: Priča se da Robert pije, a ne pije. Kao i da je Boban homoseksualac, a znam da nije
ŽUTI SE OTVORIO

Prosinečki: Priča se da Robert pije, a ne pije. Kao i da je Boban homoseksualac, a znam da nije

Ja sam dobar s Davorom, nemam nikakav problem s njim. Nismo se družili nešto previše ni kad smo bili igrači, ne družimo se ni sada, rekao je Prosinečki