Obavijesti

Sport

Komentari 74

Uefa nam je ostavila bodove, a HNS-u zbog gafa uzela 5000 €

Uefa nam je ostavila bodove, a HNS-u zbog gafa uzela 5000 €
1

Za Hrvatsku je protiv Estonije u kvalifikacijama U-21 igrao Ivan Fiolić koji nije bio u zapisniku. Mladim Vatrenima prijetio je Dinamov scenarij, ali Uefa je bila blagonaklona

VIDEO


Uefa je kaznila HNS s 5000 eura nakon propusta na utakmici mladih reprezentacija Hrvatske i Estonije, objavio je Hrvatski nogometni savez na službenoj stranici.

Prijetio im je Dinamov scenarij

Hrvatska U-21 reprezentacija prvo je "natamburala" moćnu Španjolsku 3-0 u gostima. Nakon toga mladi Vatreni odigrali su nešto skromnije, no i to je bilo dovoljno za pobjedu protiv Estonije u Zaprešiću.

Za Hrvatsku je u Zaprešiću od 46. minute igrao Ivan Fiolić koji nije bio u zapisniku! Fiolić je ušao u igru umjesto Antonija Milića. Uefin delegat je to primijetio, izvadio je mobitel i snimao Fiolića.

U loži zaprešićkog stadiona nastala je panika. Davor Šuker nije htio komentirati situaciju, kao ni izbornik Nenad Gračan. Nikome nije bilo jasno kako je igrač uopće mogao biti na klupi, a da nije u zapisnuku.

Dva gafa u mjesec dana

Drugi je to put u mjesec dana da je igrao nogometaš koji nije smio. Prvi je bio Matija Fintić , koji je za Dinamovu U-19 momčad igrao protiv Anderlechta u Ligi prvaka, a nije smio jer je imao tri žuta kartona. Uefa je tada bila nemilosrdna i jedna od najtalentiranijih Dinamovih generacija izbačena je iz Lige prvaka. 

U slučaju naše mlade reprezentacije Uefa je izrekla tek simboličnu kaznu nakon što je HNS dostavio Uefi temeljito objašnjenje situacije. Disciplinska komisija uvažila je argumente hrvatskog saveza, a vjerojatno je i pomoglo to što se Estonija nije htjela žaliti, iako je imala pravo na to.

Hvatska je ostala vodeća reprezentacija skupine 6 s 18 osvojenih bodova u sedam utakmica, pet više od Švedske (pet utakmica) i Španjolske (šest utakmica).

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 74
VIDEO

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu
GENIJALAC S LOPTOM

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu

Realovci su trenirali na Allianz Areni u Münchenu uoči polufinala Lige prvaka, a Modrić je bio posebno raspoložen. S dvije majstorije je oduševio navijače i na sjajan način najavio utakmicu
UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real
OD 21 SAT

UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real

Želimo se izolirati od drugih stvari u ovoj utakmici. Važno je da imamo slobodu kako bi odigrali vrhunsku utakmicu. Dat ćemo sve od sebe kako bi pobijedili, znamo kakva je situacija za uzvrat, najavio je trener Bayerna