Obavijesti

Sport

Komentari 10

Nogometni vikend: Dinamo i Hajduk, Klopp vs. Mourinho

Nogometni vikend: Dinamo i Hajduk, Klopp vs. Mourinho
1

Uzbudljivi nogometni vikend je pred nama u ligama petice i HNL-u. U subotu nas očekuje torinski derbi između Torina i Juventusa, a to je samo zagrijavanje za dvije nedjeljne poslastice

VIDEO

Još jedan uzbudljivi nogometni vikend je pred nama. U subotu osim torinskog nema zvučnijih derbija, ali uvijek se nađe nešto neočekivano zanimljivo. Dok je nedjelja rezervirana za dvije prave 'ljepotice'.

Subota

  • Manchester City - Everton 13.30, SportKlub 1
  • Osijek - Inter 15.00 Arena Sport 3
  • Slaven Belupo - Rijeka 17.30 Arena Sport 3
  • Real Madrid - Rayo Vallecano 18.30 SportKlub 3
  • Torino - Juventus, 20.30, Arena Sport 4 

Nedjelja:   

  • Dinamo - Hajduk, 15.00, Arena Sport 3
  • Liverpool - Manchester United, 17.00, SportKlub1
  • Levante - Barcelona 20.45 Sport Klub 1
  • Lyon - Monaco, 21.00, Arena Sport 3

U subotu više 'rad(t)ničkih tekmi'

U ranijem terminu Premierlige je utakmica između Manchester Cityja i Evertona. Trenutno drugoplasirana momčad želi se na Etihadu iskupiti za poraz od Chelseaja, a u goste im dolazi uvijek neugodni Everton kojeg predvodi odlični Richarlison. Golova ne bi trebalo nedostajati, a na teren bi se nakon dugo vremena mogli vratiti Sergio Aguero i Kevin de Bruyne, dva najzvučnija imena Guardioline svlačionice. Utakmicu možete pratiti od 13:30 na SportKlubu 1.

Premier League - Manchester City v Manchester United

U Serie A igraju se dvije utakmice, a zanimljiviji je ipak torinski derbi između Torina i Juventusa. Naš bi Mandžo trebao krenuti od prve minute, a Torino na pobjedu u derbiju čeka još od 2015. U ostalim ligama ima tu mnogo izjednačenih utakmica za 'hardcore' ljubitelje pravih 'fajterskih utakmica'. Ovu utakmicu možete pratiti na Areni sport 4 od 20.30.

Serie A - Juventus v Inter Milan

Fulham - West Ham, Slaven Belupo - Rijeka, Eibar - Valencia i turski derbi Bašakšehir - Galatasaray utakmice su koje se isplati pogledati. Ipak, najzvučniji se susreti čuvaju za nedjelju.

Nedjeljni ručak pa Dinamo - Hajduk

Poslije nedjeljnog ručka čeka nas najveći hrvatski derbi. Hajduk je bliži zoni ispadanja nego Dinamu, ali derbi je ipak derbi. Bit će zanimljivo vidjeti reakciju nogometaša iz 'afere pršut' na terenu, kao i motivaciju Dinamovaca nakon utakmice protiv Anderlechta. Prijenos utakmice bit će na Areni sport 3, u nedjelju od 15 sati.

Vremena između ove dvije utakmice ima taman za nešto pojesti. Na prepunom Anfieldu Liverpool će u najvećem engleskom derbiju ugostiti Manchester United. Iako Mourinhova momčad ne briljira, tradicija igranja na stadionu Liverpoola u Premierligi unazad pet godina na njihovoj je strani.'Crveni vragovi' su zadnji prvenstveni poraz kod 'redsa' doživjeli 1. rujna 2013. rezultatom 1-0, a presudio im je Daniel Sturridge. Utakmicu možete gledati na SportKlubu 1, u nedjelju od 17 sati.

Champions League - Group Stage - Group C - Liverpool v Paris St Germain

Za kraj vikenda, isplati se pogledati još prošle godine veliki francuski derbi između Lyona i Monaca. Grozna forma Henryjeve momčadi ove sezone stavlja 'kneževe' u podređenu ulogu. Lyon na krilima prolaska u osminu finala Lige prvaka nastavlja svoj pohod na drugo mjesto, jer je prvo već rezervirano za Parižane. Posljednju zvučniju utakmicu pogledajte na Areni sport 3, u nedjelju od 21 sat.

Champions League - Besiktas J.K vs AS Monaco

Nogometnim rječnikom, osim spomenutih derbija, ostale utakmice ovaj vikend nisu baš 'Liga prvaka', ali jesu dobar stari 'Intertoto kup'. Nađe se za svakoga ponešto jer predbožićnih nogometnih uzbuđenja ne nedostaje. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...
JOKIĆEVA ŽIVOTNA PRIČA

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...

Nikola je bio užasan. Mislim, stvarno užasan. Ne možete zamisliti koliko je bio loš, prisjetio se Nikolin brat utakmice u kojoj ga je skautirala Barcelona. Tamo nije otišao, ali zato je danas na vrhu košarke

U prometnoj nesreći poginuo je hrvatski stolnotenisač (28)
TRAGEDIJA

U prometnoj nesreći poginuo je hrvatski stolnotenisač (28)

Prerani odlazak našeg dragog Luke šokirao nas je sve toliko da još uvijek ne možemo vjerovati da se to dogodilo, napisali su iz kluba poginulog
Novi kut snimke, navijači su u nevjerici: 'On nije bio u zaleđu! Ovo sve mijenja, Real VARdrid'
REPOVI ODLUKA

Novi kut snimke, navijači su u nevjerici: 'On nije bio u zaleđu! Ovo sve mijenja, Real VARdrid'

Strijelac gola nije igrao loptom, već je u tome sudjelovao Marokanac iza njega, ali gol je - poništen. Sudački ekspert španjolske Marce je istaknuo da je ta odluka bila pogrešna, a 'na volej' su to dočekali navijači Bayerna