Obavijesti

Sport

Komentari 9

Je l' ga to Nadal izuo iz cipela? Đoković hoda bos na tri stupnja!

Je l' ga to Nadal izuo iz cipela? Đoković hoda bos na tri stupnja!

Đokoviću se očito prvi posjet Visokom toliko svidio da ga je ponovio nakon jednog od najtežih poraza u karijeri. A jedan od načina da zaboravi na njega bilo je i hodanje bosih nogu po hladnom betonu

VIDEO

Ne kući u Beograd, ne na, primjerice, Maldive, ma ne ni negdje na pusti otok da zaboravi na sve, nego u... Bosnu i Hercegovinu!

POGLEDAJTE VIDEO: Đoković dobio mural u Sarajevu

Pokretanje videa...

Mural Đokoviću kraj Sarajeva 01:13

Samo dan nakon što je izgubio finale Roland Garrosa od svemogućeg Rafaela Nadala, barem kada je u pitanju taj turnir, zapravo, ne samo izgubio, nego je usput i potpuno deklasiran, kao rijetko kada u karijeri, Novak Đoković pojavio se u metropoli Bosne i Hercegovine. 

Novak Đoković posjetio je Sarajevo

Prvog tenisača svijeta u ponedjeljak navečer na sarajevskom aerodromu uhvatio je jedan od sretnika, a dan kasnije Đoković je prošetao Baščaršijom i skrasio se u jednom od restorana, Gdje je, također, udovoljavao svim obožavateljima jer.. Ne dolazi Novak svaki dan u Sarajevo.

Isti dan Đoković se sa suprugom Jelenom uputio u Visoko gdje se nalazi arheološki muzej te, prema alternativnim arheološkim tvrdnjama, postoje piramide. Ondje je Đoković bio još prije tri mjeseca kada je u Parku Ravne 2 srpski je tenisač obišao i podzemne tunele, a sve u pratnji Semira Osmanagića, voditelja i osnivača Zaklade imena Arheološki park - Bosanska piramida Sunca. 

Novak Đoković posjetio Bosnske piramide te nakon toga otišao na ručak

Đokoviću se očito taj posjet toliko svidio da ga je ponovio nakon jednog od najtežih poraza u karijeri. A jedan od načina da zaboravi na njega bilo je i hodanje bosih nogu po betonu, javlja Dnevni avaz. Na tri Celzijeva stupnja! Nikome nije bilo jasno čemu je to moglo pomoći... Ili ga je jednostavno Nadal izuo iz cipela.

- Ovaj put sa mnom je supruga Jelena, a sljedeći ćemo put doći s djecom. Mi ovdje na Balkanu imamo jedno veliko blago i to već 15 godina i duže objašnjava kroz znanstvenu metodologiju dr. Osmanagić. Ne bih previše stručno pričao jer je to Semirov zadatak, on je stručan čovjek i nešto što je otkrio ovdje, jest nešto izvanserijsko i jako bitno ne samo za Balkan, već za cijeli svijet - rekao je Đoković pozvavši svoje kolege da posjete Visoko gdje se, kaže, mogu brže oporaviti.

- Pozvao bih sve sportaše da dođu ovamo, da provedu neko vrijeme u tunelima Ravne, koji su jako djelotvorni na povećanje kisika u plućima, izravno utječu na regeneraciju i oporavak, što je nama sportašima jako bitno, posebno u elitnim sportovima u kojima sezona traje jako dugo. Izloženi smo naporima, mijenjamo vremenske zone i sve što može na prirodan način pomoći da se brže oporavite, a također služi i kao prevencija ozljeda, dobro dođe. I piramide i posebno tuneli ispod piramida prava su stvar za to.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu