Obavijesti

Sport

Komentari 9

Norveško čudo zabilo je gol u 5. uzastopnoj utakmici LP-a...

Norveško čudo zabilo je gol u 5. uzastopnoj utakmici LP-a...
2

Erling Haaland zbog svojih je nastupa u Ligi prvaka ove sezone postao meta mnogih klubova. A kako i ne bi kada je u svih pet utakmica LP-a do sada tresao mrežu protivnika pa tako i u srijedu Genkovu...

VIDEO

RB Salzburg slavio je u gostima kod Genka s 4-1, a norveško čudo od djeteta, Erling Haaland, zabio je upravo taj posljednji u 87. minuti susreta za siguran kraj utakmice i lakše čekanje prvoplasiranoga u skupini - Liverpoola koji im bježi za tri boda, tako da posljednja utakmica može svašta promijeniti.

To mu je već osmi gol u ovosezonskoj Ligi prvaka čime je postao prvi teenager kojemu je to uspjelo. S dosadašnjih sedam golova u prve četiri utakmice Lige prvaka, postao je najbolji strijelac natjecanja u ovoj fazi s čak dva više nego bilo koji drugi igrač u povijesti Lige prvaka. Golom protiv Liverpoola izjednačio se s Gnabryjem na vrhu najboljih strijelaca ovog elitnog europskog natjecanja, a onda je zasjeo i na njen vrh. 

Jedan gol mu je čak i poništen jer je njegov suigrač Chan napravio prekršaj u napadu, a Haaland se našalio na svoj račun:

- VAR me je zaustavio, tako da očigledno nisam potpuno nezaustavljiv. Chan valjda nije želio da postignem još neki gol, pa je povukao protivnika, simpatično je rekao mladi napadač austrijskog prvaka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Samo šest igrača u Europi igra više nego Bruno Petković!
Samo šest igrača u Europi igra više nego Bruno Petković!

- Slušam himnu Lige prvaka još otkad sam bio dječak, to je moja omiljena pjesma - rekao je jednom prilikom Erling, a sada je dokazao i pokazao koliko ta pjesma utječe na njega. Samo mu pustite pjesmu Lige prvaka, i on će trpati kao lud.

Golove za austrijskog prvaka, uz Haalanda, zabili su Patson Daka (43), Takumi Minamino (45), Hee-Chan Hwang (69) i Erling Braut Haaland (87), dok je gol za domaćine zabio Samatta (85).

Igra zbog oca

Mladi (19) Norvežanin je u Salzburg stigao iz Moldea za pet milijuna eura, njegova vrijednost je sada 12, a uskoro bi to moglo vrtoglavo skočiti u nebesa. Njegov otac, Alf-Ingea Haalanda, igrao je u Manchester Cityju i Leedsu, no karijera mu nije potrajala baš dugo jer mu je Roy Keane 2003. godine u jednom startu slomio nogu i tako ga otpremio u prijevremenu mirovinu. Zbog toga se Erling odlučio na nogomet. 

Uzor mu je Ronaldo

Patrice Evra jednom je ispričao priču kako ga je Cristiano Ronaldo često zvao na večeru, a uvijek bi jeli ribu što je njega nerviralo. Čim je to čuo, mladi Norvežanin se počeo hraniti baš kao Portugalac, ispričao je jednom prilikom Erlingov otac.

- Erling se odrekao svega i to je nevjerojatna žrtva. Napustio je dom kada je imao samo 16 godina i otišao je u Molde. Njegov cilj je da uspije kao nogometaš i bude najbolji - rekao je Alf-Inge.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu
E, ova slika otišla je u svijet: Pokazao stražnjicu usred prijenosa relija u Hrvatskoj!
ULJEZ NA UTRCI

E, ova slika otišla je u svijet: Pokazao stražnjicu usred prijenosa relija u Hrvatskoj!

Dok je Andreas Mikkelsen 'pičio' hrvatskim cestama, jedan navijač je pokazao stražnjicu u kameru. Neke je nasmijao, nekima je to bilo degutantno, ali kako god, on se uspio pojaviti u domovima diljem svijeta