Obavijesti

Sport

Komentari 30

Nova pobjeda, City je na -25: Liverpool može oboriti rekord

Nova pobjeda, City je na -25: Liverpool može oboriti rekord
1

Liverpool je bio bolja momčad cijeli susret, napadali su Kloppovi momci i tražili put do gola. No, vrijeme je odmicalo, a gola nije bilo. I po tko zna koji put uspjeli su se iščupati. Sadio Mane pogodio je za minimalnih 1-0

VIDEO

Nogometaši Liverpoola su u sklopu 26. kola Premier lige na gostovanju kod Norwich Cityja slavili teže od očekivanog. Za minimalnih 1-0 zabio je Sadio Mane u 78. minuti na asistenciju Jordana Hendersona, a 'redsi' su stigli do 17 prvenstvene pobjede zaredom.

Pokretanje videa...

Mohamed Salah, Liverpool 00:59

Liverpool je bio bolja momčad cijeli susret, napadali su Kloppovi momci i tražili put do gola. No, vrijeme je odmicalo, a gola nije bilo. I po tko zna koji put uspjeli su se iščupati i s odlikom velike momčadi, kako to one inače rade, doći do nova tri boda.

Manchester City je osim Uefine kazne već odavno prekrižio utrku za naslov engleskog prvaka. Sada je na velikih 25 bodova zaostatka, a kako stvari stoje, kako Liverpool izgleda i igra... Izgledno je da do kraja sezone sruši rekord po broju osvojenih bodova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Sada je na 76, do kraja prvenstva ostala je još 12 kola što znači da ukoliko Liverpool pobijedi sve do kraja, pribrojit će dodatnih 36 bodova.

Iako je pomalo nerealno očekivati da će slaviti u svih 12 utakmica do kraja, teorijski je moguće i 'redsi' bi u tom slučaju sezonu završili s 37 pobjeda, samo jednim remijem i 112 bodova.

Time bi skinuli City s prvog mjesta, koji je u sezoni 2017/18 imao točno 100 bodova.

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren ostao je na klupi.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu