Obavijesti

Sport

Komentari 50

Nova sramota obitelji Kyrgios: I brat je vrijeđao Donnu i Stana

Nova sramota obitelji Kyrgios: I brat je vrijeđao Donnu i Stana
4

Ovaj put u središtu skandala je jednako bezobrazni brat Nicka Kyrgiosa, Christos. Njega su australski voditelji u radio emisiji izbacili iz etera zbog sramotnih uvreda

VIDEO

Može li itko stati na kraj skandaloznim uvredama obitelji Kyrgios ?! Nakon što je Nick na terenu vrijeđao Stana Wawrinku rekavši kako mu je Kokkinakis spavao s djevojkom , sada mu se u podivljalom verbalnom pohodu priključio i stariji brati Christos .

Njega su voditelji jedne australske radio emisije izbacili iz etera jer je vrijeđao našu mladu tenisačicu Donnu Vekić . Bezobrazni Christos navodno je u eteru dvosmisleno rekao 'Donna očito voli Kokka ', aludirajući na Kokkinakisa, no misleći na nešto sasvim drugo. Nova je to sramota obitelji Kyrgios kojom se sam pohvalio i Christos.

VIDEO

'Upravo sam dao intervju u vezi Nicka. Rekao sam da Donna očito voli 'Kokka', oni su mi izrezali to i rekli da je to najgora stvar koju su čuli u eteru', napisao je stariji Kyrgios te ubrzo obrisao status na Facebooku .

Da sramotno ponašanje obitelji Kyrgios nema granice dokazuje još jedan video sa spornog meča između Nicka i Wawrinke. Na njemu se jasno čuje kako Kyrgios govori: 'On spava s 19-godišnjakinjom' . Nakon meča ispričao se, no to nikako ne može opravdati sve uvrede na račun kolega i doista treba biti kažnjen zabranom nastupa u dužem vremenskom razdoblju ili u najmanju ruku izbacivanjem s najvećih turnira.

- Želim se ispričati za izrečeno tijekom meča s Wawrinkom. Rekao sam to vruće glave i bilo je to neprihvatljivo. Ispričao sam mu se privatno, a sada to činim i javno. Prihvaćam punu odgovornost za sve što sam učinio i žalim što sam to učinio - napisao je Nick, no teško da ga bilo tko može shvatiti ozbiljno s obzirom da mladi Australac iz turnira u turnir šokira sve oko sebe. Sve osim svoje obitelji, njima je to očito normalno. Sramota !

Da ga se srame i australske sportske legende nije tajna. Legendarna plivačica Dawn Fraser tako mu je poručila da se vrati otkud su mu roditelji došl i, a teniska legenda Judy Dalton rekla je kako mu treba zabraniti nastupati u Davis Cupu . Dobio je i kaznu ATP-a od 10.000 dolara, no njegovog brata to očito nije spriječilo da nastavi vrijeđati.

- Ta pi*** može biti sretna što nisam bio u svlačionici jer bi morao propustiti nekoliko turnira. Stavio je ruku na Nicka, zgrabio ga i vrijeđao. Studirao sam pravo i to je maltretiranje. Ima sreće što ga nećemo tužiti - opisao je na Facebooku Christos situaciju iz svlačionice nakon meča . No kasnije je 'hrabro' i to obrisao .

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!
POGLEDAJTE VIDEO

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!

U napadu Kielca za odlazak u Koln Saugstrup je u prekršaju držao Daniela Dujshebaeva koji je uspio dodati Karaljoku koji se izvukao na zicer, ali suci su se oglasili i vratili loptu na 10 metara!? Nevjerojatno...
Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića
HRVAT SE PREDOMISLIO

Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića

Kako je sezona odmicala kraju i kako su počele dolaziti teže i zahtjevnije utakmice Modrićeva uloga postajala je sve važnija. Pokazao je da ima znanje i kvalitetu da još jednu sezonu provede u Realu