Obavijesti

Sport

Komentari 12

Novak pokazao formu gurajući auto vrijedan 170.000 eura

Novak pokazao formu gurajući auto vrijedan 170.000 eura

Nole trenira kao Rocky, piše uz video na kojem šesti tenisač svijeta gura u Crnoj Gori gura luksuzni automobil. Novak napono trenira u nadi da će nastupiti na posljednjem Grand Slamu ove sezone

VIDEO

Srpski tenisač Novak Đoković prije tri tjedna osvojio je Wimbledon, 21. Grand Slam naslov u karijeri, nakon čega je uzeo predah od teniskih terena, ali ne zadugo. 

Pokretanje videa...

Novak Đoković VIDEO

Ambiciozni Novak trenutačno se nalazi u Crnoj Gori gdje trenira u nadi da će američke vlasti popustiti i dozvoliti mu ulazak u zemlju. 
Priprema se za US open, posljednji Grand Slam turnir u sezoni, ali veliko je pitanje hoćemo li ga vidjeti na američkom tlu.
Novak se odmarao s obitelji, uživao na Jadranu, trenirao capoeiru (op.a. afro-brazilska borilačka vještina) , susreo se s Ivom Karlovićem i Matom Pavićem na Korčuli, sparirao je s FIlipom Krajinovićem, kupao u ledenoj rijeci, a sada je u dio treninga uveo i guranje auta. 

Na društvenim mrežama pojavila se snimka kako Novak gura luksuzni automobil Porsche 911 GT3 koji teži više od 1,5 tone, a cijena mu se kreće od 170.000 eura.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

"Nole trenira kao Rocky", piše u opisu videa. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sportmaniak (@sportmaniak__)

Netko od pratitelja se našalio pa je u komentaru napisao:

"Moga je gurati neki patriotski auto kao na primjer Jugo ili Ladu".

Trenutačno šesti tenisač svijeta i dalje se nije cijepio, a primitak dvije doze su uvjet za ulazak SAD stoga je pitanje hoćemo li ga vidjeti na posljednjem Grand Slamu ove sezone. 

Srpski tenisač prijavio se za US Open, turnir počinje 29. kolovoza i traje sve do 11. rujna, ali s obzirom na to da je prethodno već deportiran iz Australije, trebalo bi se dogoditi čudo da ga zaista ugledamo na američkom tlu. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...