Obavijesti

Sport

Komentari 20

Nove muke po Xaviju: Barca prosula 2-0 pa jedva slavila

Nove muke po Xaviju: Barca prosula 2-0 pa jedva slavila

Xavijeva momčad je već u 19. minuti imala dva gola prednosti. Prvo je u 16. minuti Ferran Jutgla glavom svladao gostujućeg vratara, da bi tri minute poslije Gavi projurio kroz obranu Elchea i zabio za 2-0. Ipak, gosti su u dvije minute izjednačili

VIDEO

Barcelona je došla do sedme pobjede u novoj sezoni La Lige svladavši u 18. kolu Elche sa 3-2 (2-0) na Camp Nou.

Xavijeva momčad je već u 19. minuti imala dva gola prednosti. Prvo je u 16. minuti Ferran Jutgla glavom svladao gostujućeg vratara, da bi tri minute poslije Gavi projurio kroz obranu Elchea i desnom nogom s ruba kaznenog prostora pogodio donji desni kut za 2-0.

LaLiga - FC Barcelona v Elche

Gosti su u drugom poluvremenu u dvije minute uspjeli u dvije akcije doći do izjednačenja. Tete Morente je u 62. minuti prošao po desnoj strani u kontranapadu i poslao snažan udarac pod gredu i iznad nemoćnog Ter Stegena. Minutu poslije isti je igrač ubacio loptu s desne strane, na suprotnoj vratnici je usamljen bio Pere Milla i glavom poslao loptu u mrežu.

Barcelona je ipak uspjela doći do pobjede. Pogodak vrijedan tri boda postigao je Nico Gonzalez u 85. minuti nakon Gavijevog ubačaja s lijeve strane.  

LaLiga - FC Barcelona v Elche

Nogometaši Villarreala ostvarili su vrijednu pobjedu 3-1 (1-1) na gostovanju kod Real Sociedada, a igrač utakmice bio je Gerard Moreno. 

Domaća momčad je u 32. minuti došla do vodstva kad je mrežu Villarreala zatresao švedski napadač Alexander Isak. No, veselje domaćih navijača u San Sebastiana potrajalo je samo šest minuta, a prekinuo ga je Moreno prvim od svoja dva pogotka.

Na početku drugog poluvremena, u 49. minuti, Real Sociedad je ostao s igračem manje, jer je izravan crveni karton za grub prekršaj dobio Mikel Oyarzabal. Gosti su brojčanu prednost iskoristili u 69. minuti, kad je Moreno postigao i drugi pogodak. Kad su se domaći igrači u završnici potpuno otvorili ne bi li došli do izjednačenja, sijevnula je kontra Villarreala u kojoj je Moreno nesebično poslužio Chukwuezea koji je u šestoj minuti sučevog dodatka postavio konačnih 3-1.

Nogometaši Rayo Vallecana svladali su u Madridu Alaves sa 2-0 (2-0) u prvoj utakmici subotnjeg programa. Oba gola postignuta su u prvom poluvremenu. U 19. minuti je mrežu gostiju pogodio Sergio Guardiola, a konačnih 2-0 je postavio Alejandro Catena u 26. minuti.

Rayo Vallecano je sa 30 bodova privremeno skočio na četvrto mjesto prvenstvene ljestvice na kojoj vodeći Real Madrid ima 42 boda iz 17 nastupa. Sevilla ima 34 boda iz 16 utakmica, a Betis je treći sa 33 boda. Real Sociedad je sa 29 bodova na šestom mjestu, a isti broj bodova uz dvije utakmice manje ima i Atletico Madrid.

Barcelona se probila na sedmo mjesto sa 27 bodova. Villarreal je došao na deseto mjesto sa 22 boda. Elche je sa 15 bodova ostao na 16. poziciji, a Alaves je s istim brojem bodova mjesto iza, odmah iznad zone ispadanja od koje oba kluba dijele dva boda.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu