Obavijesti

Sport

Komentari 13

Novi dom Cristiana: Mora biti u izolaciji u multimilijunskoj vili

Novi dom Cristiana: Mora biti u izolaciji u multimilijunskoj vili
7

Vila sa sedam spavaćih soba, kino sobom, hidromasažnom kadom i vrhunski opremljenim fitness centrom, nalazi se s na privatnom seoskom imanju koje čuva šest sigurnosnih patrola

VIDEO

Cristiano Ronaldo (36) prije tri dana započeo je petodnevnu izolaciju u zapanjujućoj vili sa sedam spavaćih soba dok su njegovi obožavatelji stajali u redu ispred Old Trafforda kako bi kupili njegov dres za 93 eura. 

POGLEDAJTE VIDEO: Ronaldo u Splitu

Pokretanje videa...

Cristiano Ronaldo u Splitu 01:36

Ronaldo će ponovo igrati za Manchester United nakon 12 godina nakon što je potpisao ugovor na dvije godine, a zarađivat će 25 milijuna eura po sezoni. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Navijači su ubrzo pohrlili kupiti dres s imenom i brojem portugalske zvijezde, a redovi ispred fan shopa stvaraju se od jutarnjih sati. 

Jedan od najboljih nogometaša svijeta u četvrtak je sletio privatnim avionom iz Portugala u zračnu luku Manchester nakon čega se smjestio u luksuznu vilu od nekoliko milijuna funti zajedno s zaručnicom Georginom Rodriguez i četvero djece.

Fotografije unutrašnjosti vile otkrivaju bazen, teretanu i kino sobu u kojima će Ronaldo moći uživati do prije početka treninga s kojima počinje od sljedećeg tjedna. 

Vila sa sedam spavaćih soba smještena je na seoskom imanju kako bi portugalska zvijezda uživala u privatnosti. Ronaldo će moći uživati u vrhunskom fitness prostoru, hidromasažnoj kadi, a o njegovoj sigurnosti brinut će šest patrola kako bi se tijekom petodnevne karantene Ronaldo mogao opustiti. 

Još uvijek nije poznato zbog čega Ronaldo, koji je u listopadu prošle godine bio pozitivan na korona virus, mora biti u izolaciji pet dana s obzirom na to da se Portugal nalazi u narančastoj zoni. 

- Kao novi član momčadi ne ispunjava uvjete iznimke od izolacije stoga mora biti u karanteni pet dana - rekao je glasnogovornik kluba. 

Georgina je na svom Instagram profilu objavila nekoliko fotografija s Cristianom i njihovom djecom koje su uslikali na privatnom imanju u Manchesteru. 

Ronalda su na aerodromu, gdje je sletio s privatnim avionom, dočekali dužnosnici kluba, a od sljedećeg tjedna bi pod vodstvom Olea Gunnara Solskjaera trebao početi trenirati s ostatkom momčadi. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...
SPLITSKI FENIKS

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...

Plus+ Što je dopušteno Jupiteru nije volu, bila je Jakobušićeva krilatica koja se razbila na splitskim hridima. Predsjednik je "jupiterima" dopuštao da se s gostujućih utakmica, umjesto klupskim autobusom, vraćaju autima...

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea
Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub