Sport

Komentari 11

Novi glazbeni identitet: Dinamo predstavio novu ulaznu skladbu

Novi glazbeni identitet: Dinamo predstavio novu ulaznu skladbu

Nova uvodna pjesma traje 90 sekundi, a napravljena je po uzoru na glazbu koja prethodi svim utakmicama Lige prvaka. Navijači će je vrlo brzo čuti na Maksimiru

Dinamo je u ambijentu atrija restorana Muzej, predstavio novitet na hrvatskom sportskom tržištu. Naime, Zagrepčani su promovirali sportsko-glazbenu priču, koju su čelnici kluba osmislili uz svjetski priznatog pijanista i skladatelja gosp. Mateja Meštrovića

Maestro Meštrović je predstavnicima Dinama predstavio svoj plan, a poslije polusatnog sastanka, njihova je priča već bila riješena. Dinamo je tako dobio skladbu koja će pratiti izlazak 'modrih' igrača na teren prije svih domaćih utakmica.

Pjesmu možete skinuti i poslušati OVDJE:

- Moja je ideja bila da ova glazba bude moćna, dinamična i dominantna, da predstavlja sve ono što predstavlja Dinamo. Moj je motiv na ovaj način dodatno motivirati igrače, pa da budu još hrabriji u svojim predstavama - poručio je maestro Matej Meštrović.

Cijela ideja napravljena je po uzoru na glazbu koja prethodi svim utakmicama Lige prvaka, a koja se na neki način navijačima diljem svijeta uvukla pod kožu. Maestro Matej Meštrović tako je 'skombinirao' skladbu 'Dinamo, ta uvodna pjesma traje 90 sekundi, a svoj veliki finale ima nakon jedne minute. Tako i Uefa najavljuje i svoju himnu Lige prvaka, poslije 60. sekunde ta se glazba stišava.

Cijeloj svečanosti svjedočili su igrači i stručni stožer Dinama predvođeni trenerom Damirom Krznarom. Dapače, igračima se skladba gosp. Mateja Meštrovića prilično svidjela, a navijači će je prvi put u Maksimiru čuti vrlo brzo, prije utakmice protiv Slaven Belupa ili Omonije.

Najčitaniji članci