Sport

Komentari 39

Navijači se sprdaju s Juveovim novim grbom: Jel' to kondom?

Navijači se sprdaju s Juveovim novim grbom: Jel' to kondom?

Juve se 'amerikanizira', novi grb pokreće stvari u tom pravcu, a baš Emily, koja je velika zvijezda u SAD-u najbolje oslikava u kojem smjeru ide Juve u budućnosti

Najtrofejniji i najpopularniji talijanski klub, torinski Juventus, jučer je svojski šokirao svoje navijače, ali i sve nogometne fanatike diljem Europe. Naime, odlučili su promijeniti svoj grb i ta je promjena izazvala podsmijehe.

Predsjednik Juventusa Andrea Agnelli na velikoj je svečanosti pojasnio kako je sve oko njega crno bijeli svijet i dodao kako će se novi logo na dresovima početi tiskati od početka sljedeće sezone.

- Novi logo definira osjećaj pripadnosti i stil koji omogućava da prikažemo taj način života. Ovdje smo došli predstaviti ono što će biti budućnost Juventusa u godinama koje slijede. Da bismo napredovali moramo nastaviti pobjeđivati i razvijati naš jezik da bismo dostigli nove ciljeve - rekao je predsjednik torinskog kluba.

Pa, što je ovo?!

Rebrandiranje grba Juventusa nije dobro sjelo navijačima što potvrđuje jedan od komentara u nizu:

- Juventus je mašina koja rekordno brzo može od 100 km/h do 0 km/h". Novi grb Juvea izgleda kao kondom. 

Seksi Emily predstavila grb

Ipak, na gala večeri na kojoj je predstavljen veliki zaokret bila je i prekrasna manekenka Emily Ratajkowski.

Juve se 'amerikanizira', novi grb pokreće stvari u tom smjeru, a baš Emily, koja je velika zvijezda u SAD-u najbolje oslikava u kojem pravcu ide Juve u budućnosti. I mora se priznati, djeluje smirujuće svojom pojavom...

Novac je danas glavni motiv i Juve ide za tim. Ovo je Juveov deseti izgled grba kroz povijest. 

Najčitaniji članci