Obavijesti

Sport

Komentari 5

Mikić otkrio: Dinamu sam nudio igrača koji je srušio Njemačku

Mikić otkrio: Dinamu sam nudio igrača koji je srušio Njemačku

Predložio sam Asana, u klubu su se složili da ga dovedemo (Mikić tad bio asistent Krznaru, op. a.), ali on je odbio ponudu. A ponuda je bila dobra, Dinamo mu je ponudio ugovor od 720 tisuća eura godišnje, kaže Mikić

VIDEO

U dvoboju 1. kola skupine E Svjetskog prvenstva nogometaši Japana pobijedili su Njemačku preokretom (2-1). Nijemci su poveli golom Ilkaya Gündogana iz penala u 33. minuti. U 75. izjednačio je nakon gužve Ritsu Doan, a potpuni preokret i senzaciju napravio je Takuma Asano golom u 83. minuti. 

POGLEDAJTE VIDEO: PITALI JE NAVIJA LI ZA VATRENE, A ONA…

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Japance sjajno poznaje Mihael Mikić (42). On je 2009. prešao iz Dinama u Sanfrecce Hiroshimu, bio tamo sve do 2018., a onda još jednu sezonu odigrao za Shonan Bellmare.

Poznaje Mikić spomenutog strijelca Asana. Taj nogometaš bio je u Partizanu, a prošle godine ostao je bez kluba. Otišao je u Bochum. Mikić je za Germanijak otkrio da je Asana u tom periodu želio Dinamo.

- Predložio sam Asana, u klubu su se složili da ga dovedemo (Mikić tad bio asistent Krznaru, op. a.), ali on je odbio ponudu. A ponuda je bila dobra, Dinamo mu je ponudio ugovor od 720 tisuća eura godišnje. Asano je želio samo u jednu od pet najjačih europskih liga - rekao je Mikić.

Zagreb: GNK Dinamo 2 i NK Kustošija u 30. kolu Druge HNL

Otkrio je još nešto...

- Još dok sam bio u Japanu, ali i nakon dolaska u Maksimir, ponudio sam Dinamu sedam aktualnih japanskih reprezentativaca! Zvao sam i zbog Kamade, Ita, a Dinamo je bio čak i poslao službenu ponudu Kawasakiju za Mitomu. I on je odbio doći u Dinamo. Sad je u Brightonu - rekao je pa nastavio:

- Isto tako, razgovarali smo tada o dovođenju Mikija Yamanea, desnog beka. On nije skup, niti bi ugovor bio posebno visok, to je u rangu 400 tisuća godišnje. On je i htio doći, ali na kraju se nisu za njega odlučili. Problem je bio i Dinamov stadion.

POGLEDAJTE VIDEO: Djevojčica iz Dubrovnika je hit

Pokretanje videa...

Djevojčica iz Dubrovnika je hit: "Ne navijam za Hrvatsku, nego za Hajduka" 00:36
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka