Obavijesti

Sport

Komentari 28

'O Brozoviću ćemo sve znati u utorak, a mi nikad ne plačemo'

'O Brozoviću ćemo sve znati u utorak, a mi nikad ne plačemo'

Ivica Olić već se u sklopu priprema za Azerbajdžan sastao s bivšim izbornikom te reprezentacije Robertom Prosinečkim, a vidjet ćemo hoćemo li koga povući s pretpoziva...

VIDEO

Čuo sam se s Brozovićem, o njegovom ćemo stanju puno više znati poslije utorka kada mu je na rasporedu magnetska rezonancija. Njega je u jednom sprintu 'spekao' mišić, to ga je zaboljelo, nije mogao nastaviti igru. Izašao je kako ne bi dodatno pogoršao svoju situaciju, ali sve ćemo znati u utorak, kaže Zlatko Dalić.

Hrvatski izbornik ima sve više problema za kvalifikacijske utakmice protiv Azerbajdžana i Mađarske, proteklih dana teže se ozlijedio Marko Pjaca, i dalje su upitni nastupi Perišića i Rebića, van stroja su Pivarić, Vrsaljko i Strinić, a suspendiran (samo za Azerbajdžan) Lovren. Dapače, u odnosu na početni sastav iz finala Svjetskog prvenstva, Dalić sigurno može računati tek na Vidu, Modrića i Rakitića.

- To je tako, dugo je trajalo Svjetsko prvenstvo, igrači nisu imali dovoljno odmora. Svi su se brzo vratili u klubove, oni ne pitaju, već ih samo guraju u pogon. Sigurno kako dečkima nedostaje taj ljetni odmor, koliko im je potreban trening, toliko je i pravi odmor. Vidjet ćemo u kakvom ćemo se stanju svi pojaviti na okupljanu, a znate kako je kod nas - nema kukanja niti plakanja!

Hoćete li možda povući kojeg igrača s pretpoziva (Posavec, Pongračić, Bartolec, Petković) ili pak u reprezentativni kadar pozvati kojeg drugog igrača?

- Vidjet ćemo ovih dana, s takvim stvarima nema žurbe. Pratimo stanje svih reprezentativaca, sigurno ćemo na vrijeme reagirati. Kod nas nema nikakve panike niti histerije, vjerujem da ćemo i pod ovakvom vrstom pritiska opet sve riješiti na najbolji mogući način.

Kako teku pripreme za početak kvalifikacija, jeste li možda već kontaktirali i bivšeg izbornika Azerbajdžana - Roberta Prosinečkog?
- Stručni stožer radi punom parom, Ivica Olić se sastao i s Robertom Prosinečkim. Želimo se što više informirati o našem prvom suparniku, marljivo radimo na tome, a imamo i kvalitetan skauting - završio je Dalić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu