Obavijesti

Sport

Komentari 20

'O Chelseaju s Kloppom nisam pričao, izgubimo li ja sam kriv'

'O Chelseaju s Kloppom nisam pričao, izgubimo li ja sam kriv'
1

Imam osjećaj da bi to mogao biti najvažniji dvoboj za Real Madrid u zadnjih deset godina. No, imao sam takav osjećaj i prije prvog ogleda u Dortmundu, veli Mourinho

VIDEO

Trener Real Madrida Jose Mourinho najavio je da će preuzeti krivnju ako njegovi nogometaši protiv Borussije Dortmund ne uspiju nadoknaditi zaostatak iz prve polufinalne utakmice Lige prvaka…

Podsjetimo, ''crno-žuti'' su prošli tjedan pred svojim navijačima slavili s 4-1 i stavili veliki teret na leđa Madriđanima koje će u utorak na Santiago Bernabeuu tražiti podvig.

- U praksi svi uspjesi u nogometu pripadaju svima u klubu, ali neuspjesi su uvijek krivnja trenera. Znam da je situacija takva i potpuno sam miran. Postoje sjajni treneri koji nikad nisu osvojili Ligu prvaka. Ja sam osvojio dvije za što sam zahvalan Bogu. No, nastavit ću se boriti i za treću - kazao je Mourinho na konferenciji za novinare dan prije utakmice.

Portugalski stručnjak je izbjegao odgovor na pitanje hoće li mu dvoboj protiv Borussije biti posljednji domaći na klupi Real Madrida.

- Imam osjećaj da bi to mogao biti najvažniji dvoboj za Real u posljednjih deset godina. No, imao sam takav osjećaj i prije prvog ogleda u Dortmundu, a tamo smo igrali kao da se radilo o prijateljskoj utakmici - rekao je Mourinho.

Naljutilo je Portugalca pitanje je li istina da je treneru Borussije Jürgenu Kloppu rekao da će sljedeće sezone trenirati Chelsea. Iako je i sam Klopp negirao takve glasine, neki još uvijek vjeruju u tu priču.

- Istina je jedino da nisam razgovarao s Kloppom o svojoj budućnosti. Šteta je da ljudi čitaju novine, a istodobno ne slušaju što Klopp kaže.

Za kraj je Realov trener još jednom pohvalio sjajne ovosezonske igre Dortmunđana, te najavio da im odlazak Marija Götzea, kao i eventualni Roberta Lewandowskog, neće donijeti pad.

- Od samog početka sezone sam bio uvjeren da su Dortmunđani kandidati za naslov u Ligi prvaka. Prošle sezone su se adaptirali na natjecanje zbog čega nisu bili uspješni u skupini, ali nije iznenađenje što su danas tu gdje jesu. Izgubit će Götzea, a govori se da će ostati i bez Lewandowskog. No, čini mi se da imaju sjajnu momčadsku strukturu i veliki potencijal koji omogućava treneru poput Kloppa da radi svoj posao u mirnoj atmosferi. Siguran sam da će naći zamjene za igrače koji odu kako bi nastavili s dobrim rezultatima - zaključio je Mourinho.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici koji se igra večeras od 19.30 sati. Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti