Sport

Komentari 40

Objavili su video: Pogledajte zadnju izjavu Zlatka Saračevića

Objavili su video: Pogledajte zadnju izjavu Zlatka Saračevića

Mi smo prošli jedan odigrali četiri utakmice u pet dana, s putovanjima... Međutim takav je život sportaša, još je sad ova korona sve to malo poremetila, rekao je trener Podravke nedugo prije smrti

Pobijedio je Lokomotivu 32-29, došao do vjerojatno ključne pobjede u borbi za naslov rukometnih prvakinja Hrvatske. Ali taj naslov neće dočekati. Zlatko Saračević preminuo je nedugo nakon nedjeljne utakmice u Koprivnici.

Pozdravio se sa suparničkom ekipom i svojim igračicama, pozvao ih u zagrljaj i, nakon što se presvukao, otišao je dati izjavu. Bio je pod dojmom, teže je dolazio do daha i bio je znojan, ali ništa nije naslućivalo da bi ga srce moglo izdati u autu, na putu kući s trenericom golmanica Barbarom Stančin.

POGLEDAJTE VIDEO: Saračevićeva ljubavna priča

- Jedan pravi derbi, zna se da je odlučivao o tituli. Iako još sve nije teoretski gotovo, ali zna se da smo napravili veliki korak za titulu. Čestitamo Lokomotivi na odličnoj utakmici, a svojim curama čestitam što su izdržale sve pritiske i sve što se događa oko nas i pokazale da su prave.

- Mi smo prošli jedan odigrali četiri utakmice u pet dana, s putovanjima... Međutim takav je život sportaša, još je sad ova korona sve to malo poremetila. Jedino mi je žao što publike nije bilo na ovakvoj utakmici, onda bi to bila prava stvar - dodao je.

POGLEDAJTE VIDEO: Saračevićev zadnji intervju

Kako smo uspjeli saznati, Saračević nije imao ozbiljnijih zdravstvenih poteškoća, a pravi razlog iznenadne smrti trebala bi otkriti obdukcija.

Najčitaniji članci