Obavijesti

Sport

Komentari 98

Obračun sa "zapadom": Nije naučio ama baš ništa od Ćire

Obračun sa "zapadom": Nije naučio ama baš ništa od Ćire
1

ČEMU TO?! Umjesto da vodi računa o tome kako mu momčad igra, a igra loše, sad je Zoranu Mamiću smetalo ponašanje dijela navijača na zapadnoj tribini Maksimira

VIDEO

Žao mi je što je Zoran Mamić prozvao navijače. Znam kako je, i ja sam u karijeri svašta otrpio. Boli kad ti neke stvari viču, ali nikad ne smiješ tako reagirati jer mi smo tu zbog navijača. Čovjek je kupio kartu i to je važno. Da ih dođe što više. Pa neka viču, kaže nam Ćiro Blažević.

- Javne ličnosti: političari, sportaši, estradnjaci... Svi moraju biti spremni na to, inače nemaju što raditi u tom poslu - kaže nam stari lisac Ćiro.

Ćiro je znao kako...

On je u karijeri prošao sve - i da ga nose na rukama i da ga vrijeđaju, ali uvijek je ostao gospodin i nikad se nije upustio u obračun s navijačima, točnije tribinom Zapad, kao što je to nakon Rijeke napravio Zoran Mamić. Mlađi brat Mamić očito nije baš puno naučio od “trenera svih trenera”.

- Zavidim Rijeci na navijačima. Naša publika nas vrijeđa, ne svi, ali većina. Sramota je da imamo ovakvu atmosferu nakon svega što smo napravili. To nije normalno. Vrijeđati igrače s kulturne zapadne tribine je grozno i sramotno. Ispričavam se iznimkama koji se tako ne ponašaju - rekao je Zoran Mamić.

Navijači koji su bili na utakmici protiv Rijeke, baš na Zapadu, ostali su iznenađeni Zoranovim pohvalama na račun Armade i istodobnim obračunom sa Zapadom. Zoran se ispričao navijačima koji podržavaju svoj klub, ali je ustvrdio da je riječ o manjini. A to, prema našim sugovornicima koji dolaze na svaku utakmicu, i to baš na zapadnu tribinu, ne stoji.

Zapad vs. Zoran Mamić

- S naše tribine nije bilo grupnog navijačkog vrijeđanja i ne osjećam se prozvanim. Bio sam tamo i tvrdim da je Zorana Mamića puno više vrijeđala Armada, koju je toliko nahvalio - kaže Goran, inače Dinamov pretplatnik.

Još jedan dugogodišnji navijač sa Zapada potvrdio nam je tu priču.

- Zviždalo se Machadu zbog onog srednjeg prsta, to je točno. Ali izuzev toga, ne može se reći da je Zapad nekoga vrijeđao jer su to bili pojedinačni povici. Puno više se čulo gnjusno vrijeđanje riječkih navijača - kaže vjerni Dinamov navijač Marko i dodaje:

- Na stadion me je doveo otac kad mi je bilo pet godina, sad imam 67 i uvijek sam tu uz Dinamo. Nije u redu generalizirati, nije cijeli Zapad vrijeđao...

Bio u pravu ili ne, Zoran Mamić “otkopao je ratnu sjekiru”. Da stvar bude još gora po njega, to se događa u trenutku kad Dinamo ne igra tako bajno. Najblaže rečeno.

Slučaj Hrvoja Čale i proljeva

Sad je u pitanju Zapad, ali Mamiće otprije muči i Istok.

- Kad bi Čale trebao igrati na toj strani, dobio bi proljev i ne bi mogao nastupiti - ispričao je jednom zgodom
Zdravko Mamić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 98
VIDEO

Futsal Dinamo obranio naslov prvaka Hrvatske! Pred više od 5000 navijača dobili Omišane
DINAMO - OLMISSUM 3-1

Futsal Dinamo obranio naslov prvaka Hrvatske! Pred više od 5000 navijača dobili Omišane

Od prve minute nije bilo upitno tko će slaviti u Draženovom domu. Jako su dobro krenuli domaći i nastavili kroz cijeli susret, a Omišanima nisu uspjeli napraviti razliku s golmanom igračem

Iza kulisa Hajdukove potrage za stručnjacima: Slaven Bilić otpao i Hrvat će biti sportski direktor!
BLIŽI SE KRAJ

Iza kulisa Hajdukove potrage za stručnjacima: Slaven Bilić otpao i Hrvat će biti sportski direktor!

Plus+ Početkom sljedećeg tjedna Hajduk bi trebao objaviti ime novog sportskog direktora, taj će čovjek imenovati i novog trenera, a tek potom kreće slaganje momčadi za sljedeću sezonu.
VIDEO Kaos ispred Draženova doma, stotinjak navijača ostalo pred dvoranom: 'Nema mjesta!'
OGROMAN INTERES

VIDEO Kaos ispred Draženova doma, stotinjak navijača ostalo pred dvoranom: 'Nema mjesta!'

Draženov dom bio je pun do zadnjeg sjedala, a dio navijača nije ušlo u dvoranu unatoč kupljenoj ulaznici. Pobunili su se ispred dvorane i tražili očitovanje organizatora