Obavijesti

Sport

Komentari 193

Kockice 'zapalile' Rotterdam: Na utakmici i trener Hajduka

Kockice 'zapalile' Rotterdam: Na utakmici i trener Hajduka
8

Petnaestak minuta od stadiona kod kafića Plein utaborili su se hrvatski navijači, a od ranog jutra tamo se navija i zabavlja. Do utakmice ima još dosta vremena, a grla i dlanovi navijača bit će dobro zagrijana

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
TRENER HAJDUKA U ROTTERDAMU

Od sljedećeg tjedna većina klubova u HNL-u kreće s pripremama za novu sezonu, a do tada igrači i treneri uživaju na godišnjem odmoru. Većina se razletjela po hrvatskoj obali, a trener Hajduka Ivan Leko došao je podržati hrvatsku reprezentaciju protiv Nizozemske.

- Ma sigurno prolazimo u finale, a doći ću i u nedjelju - rekao nam je Leko.

U nedjelju se igraju utakmice za treće mjesto i finale, a u drugom polufinalu susreću se Španjolska i Italija. 

UŽIVO IZ ROTTERDAMA

Kockice dominiraju ispred stadiona, a naši reporteri javili su se iz fan zone.

KRCATO ISPRED STADIONA

Želja navijača bila je u korteu doći do stadiona De Kuip, ali nažalost, to je bilo teško izvesti. Uostalom, bila je to i nemoguća misija, obzirom da je stadion od centra grada udaljen dva sata pješice. Kako god, ni to nije pokvarilo čudesnu atmosferu među hrvatskim navijačima koji se u sve većem broju skupljaju u fan zoni. 

KOCKICE OBOJILE ROTTERDAM

Hrvatski navijači pokazali su Nizozemcima kako se zapali atmosfera, a vjerujemo da će i večeras im demonstrirati kako se fešta. 

Fantastična je atmosfera u Rotterdamu, sve je manje vremena ostalo do utakmice, a svatko na svoj način krati vrijeme. Neki zagrijavaju dlanove i grla, neki pale baklje, a neki jednostavno uživaju u čudesnom dekoru. 

24sata
24sata
24sata
24sata
24sata
24sata
24sata
IZNENAĐENJE ZA VATRENE

Rotterdam je sav u kockicama! Hrvatska od 20.45 igra polufinale Lige nacija protiv Nizozemske. Ako prođe, u istom će gradu igrati finale, ići na boljeg iz okršaja Španjolske i Italije. Finale je na rasporedu u nedjelju.

U subotu u Rotterdamu je još jedan veliki dan za hrvatski sport. Antonio Plazibat borit će se za Gloryjev pojas u teškoj kategoriji. Imat će veliku podršku hrvatskih navijača koji su došli pogledati i nogometaše u borbi za trofej, a na tribinama bi se mogli naći i neki hrvatski reprezentativci.

Plazibat ih je na dan susreta protiv Nizozemske odlučio iznenaditi porukom 'Ajmo, 'vatreni', koja je osvanula na nebu iznad Rotterdama.

Više pročitajte OVDJE 

24sata
Komentari 193