Sport

Komentari 11

Od Tudora i Verone bolji su tek PSG i Borussia! 'Mi smo poput djevojčice koja postaje velika'

Od Tudora i Verone bolji su tek PSG i Borussia! 'Mi smo poput djevojčice koja postaje velika'

Sjajan niz za klub počeo je upravo Tudorovim dolaskom, sve je počelo pobjedom protiv Rome 3-2, pa se nastavilo s 4-0 protiv Spezije, 4-1 protiv Lazija, 2-1 protiv Juventusa i konačno sinoć Empolija

Ne želim poletjeti, dečki igraju sjajno, ali nećete čuti ništa senzacionalno od mene. Prvi cilj jest da izbjegnemo borbu za ostanak i u subotu imamo novu bitku, rekao je Igor Tudor nakon što je njegova Verona s 2-1 pobijedila Empoli.

Do sva tri boda Tudorova je momčad stigla golom Tamezea u 91. minuti. Bila je to peta uzastopna pobjeda na domaćem terenu za Veronu i uopće peta u prvenstvu u kojem je sada na visokom devetom mjestu.

- Vidio sam veliku želju i pokazali smo karakter. Pobijedili smo igrajući na našu snagu, sa svojim talentom. Bila je dobra utakmica, na kraju smo zaslužili pobjedu jer smo stvorili više prilika. U drugom dijelu smo malo krenuli opuštenije, ali u posljednjih 10 minuta smo opet pritisnuli snažnije.

italian soccer Serie A match - Hellas Verona FC vs Juventus FC

Sjajan niz za klub počeo je upravo Tudorovim dolaskom, sve je počelo pobjedom protiv Rome 3-2, pa se nastavilo s 4-0 protiv Spezije, 4-1 protiv Lazija, 2-1 protiv Juventusa i konačno sinoć Empolija.

I, u svim ligama peticama takav niz na domaćem terenu imaju samo PSG i Borussia Dortmund! Oba su kluba dobila svih sedam utakmica kod kuće, a uz Veronu pet uzastopnih pobjeda ima još samo francuski Rennes.

- Možda smo mi mala djevojčica koja upravo učenjem postaje velika. Kada trener ima ovakvu momčad kao što je imam ja, ne treba zazirati ni od čega. Ipak, osim vještine koje nam ne nedostaje, ključna je hrabrost. Nje također imamo napretek - kazao je Tudor.

Najčitaniji članci