Obavijesti

Sport

Komentari 85

'Odbio sam Englesku, Vidić je htio u rat, Lampard nije klasa'

'Odbio sam Englesku, Vidić je htio u rat, Lampard nije klasa'
7

Beniteza ne cijeni pa ga je nazvao "smiješnim" trenerom, a Gerrard i Lampard "jednostavno nisu vrhunski igrači", dok je CR najtalentiraniji igrač kojeg je ikad vidio

VIDEO

Alex Ferguson u utorak je u Londonu predstavio autobiografiju na 416 stranica u kojoj je otkrio poprilično puno pikanterija u 40-godišnjoj karijeri. Dotaknuo se Vidića, Gerrarda, Lamparda, C. Ronalda, Beniteza, Beckhama, Rooneya i mnogih drugih.

Iako je u Engleskoj bio trener od 1986., nikada nije želio biti izbornik te zemlje.

- Odbio sam u roku od 10 sekundi 1999. i 2001. godine. Pa kako bi se vratio u Škotsku da sam to prihvatio?

Zanimljivu 'epizodu' imao je s Nemanjom Vidićem.

- Rekao mi je  prije četiri godine da ide u rat, u vojsku jer mora braniti Kosovo!

Beniteza ne cijeni pa ga je nazvao "smiješnim" trenerom, a Steven Gerrard i Frank Lampard "jednostavno nisu vrhunski igrači" dok je Cristiano Ronaldo najtalentiraniji nogometaš kojeg je ikad vidio.

Keane ima najsuroviji jezik koji možete zamisliti

Davida Beckhama gađao je kopačkom.

- Ustao je i krenuo na mene, ali igrači su ga zaustavili. Onog trenutka kada igrač Manchester Uniteda pomisli da je veći od menadžera, mora otići. Uopće se ne ljutim na njega jer je krasan dečko. No, on je ispustio šansu da postane apsolutna top-klasa jer je bio jedini igrač kojeg sam trenirao koji je odabrao biti slavan i koji si je postavio za misiju da bude poznat izvan nogometa. 

Roy Keane poseban je slučaj.

- Najteži dio njegova tijela je jezik. Ima najsuroviji jezik koji možete zamisliti. U stanju je oslabiti najsamouvjereniju osobu na svijetu tim jezikom. Prešao je granicu kritiziranjem suigrača za klupsku televiziju. Rekao sam da mora otići.

S Wayneom Rooneyjem imao je poseban odnos.

- Ima sjajne kvalitete, ali mogao bi ga progutati nedostatak kondicije. Kaznio bih ga za svaki pad u kondiciji, jednostavno ne bi igrao. Također, pred kraj sam imao velikih problema s njim. Dolazio mi je s idejama, a jedna od njih bila je da moramo kupiti Özila, a kada sam mu rekao da to nije njegova briga, naljutio se.

Sjetio se i Ruuda van Nistelrooya.

- Nazvao me pogrdnim imenom kada sam ga ostavio na klupi i to je bio njegov kraj. Nakon tog incidenta njegovo je ponašanje postajalo sve gore, ne znam zašto se promijenio.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 85
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica