Sport

Komentari 1

Odbojkašice u Beogradu: Pa dobile smo lakšeg protivnika!

Odbojkašice u Beogradu: Pa dobile smo lakšeg protivnika!

Svi smo mislili da nas očekuje Rusija, no neočekivano, u zadnji trenutak, saznale smo da ćemo igrati protiv Francuske. Francuska će nam biti puno lakši protivnik, rekla je naša odbojkašica Rene Sain

Hrvatska ženska odbojkaška reprezentacija u petak je doputovala u Beograd gdje će u nedjelju od 17 sati igrati susret osmine finala Europskog prvenstva protiv Francuske.

Po dolasku u Beograd libero Rene Sain i srednja blokerica Božana Butigan složno su ustvrdile kako je Francuska ekipa protiv koje mogu odigrati ravnopravan susret te kako imaju izgleda plasirati se u četvrtfinale.

Europsko odbojkaško prvenstvo: Hrvatska, Slovacka

- Stigle smo u Beograd kako bismo igrale drugu fazu natjecanja. Svi smo mislili da nas očekuje Rusija, no neočekivano, u zadnji trenutak, saznale smo da ćemo igrati protiv Francuske. Francuska će nam biti puno lakši protivnik nego Rusija. To je ekipa s kojom smo već pokazale da možemo igrati te da se s njom možemo boriti. Dat ćemo sve od sebe kao u prethodnim utakmicama te se nadamo pozitivnom rezultatu - izjavila je Sain.

Europsko odbojkaško prvenstvo: Hrvatska, Slovacka

- Sretne smo i zadovoljne jer smo uspjele ostvariti svoj cilj, a to je bio prolazak grupne faze s drugog mjesta. Sada se okrećemo ekipe Francuske. Mislim da imamo dobre šanse za prolazak dalje. Čekamo još detaljnu analizu protivnika te smatram da ćemo se dobro pripremiti i ako damo sve od sebe nadam se da ćemo imati pozitivan rezultat - dodala je Butigan.