Obavijesti

Sport

Komentari 4

Odgađa se Joshuina borba? 'Ma nema šanse da se održi'

Odgađa se Joshuina borba? 'Ma nema šanse da se održi'
2

Imam potencijalan datum u srpnju, ali nadamo se da će Joshua ipak boriti 20. lipnja. Sama odgoda Premier lige i nastavak u svibnju će jako utjecati na ostale sportove, pa tako i na ovu našu borbu, rekao je promotor Hearn

VIDEO

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Khabib: S Fergusonom se želim boriti u džungli u Zairu, kao Ali

Otkazano je Europsko prvenstvo u nogometu, brojna prvenstva su odgođena i čekaju svoj nastavak, Olimpijske igre su pod upitnikom, a ostat ćemo i bez brojnih borilačkih poslastica.

Pokretanje videa...

00:49

Anthony Joshua (30) je u prosincu protiv Andyja Ruiza vratio svoje titule u teškoj kategoriji, a u lipnju je naslove trebao braniti protiv sjajnog bugarskog boksača Kubrata Puleva (38) koji u redu čeka već neko vrijeme. Borba je trebala biti 20. lipnja u Londonu, ali obzirom na trenutačno stanje oko korona virusa, čini se da ćemo i na taj spektakl morati malo pričekati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
FILE PHOTO: Anthony Joshua and Kubrat Pulev Press Conference

- Ja sam spreman, ali nema šanse da će se borba održati 20. lipnja. Mislim da će se meč premjestiti za kraj godine. 

Joshua se u Engleskoj posljednji put borio 2018. godine protiv Povjetkina i inzistirao je da sljedeća borba bude upravo na njegovom terenu, ali virus je poremetio njegove planove.

Borba je trebala biti na Tottenhamovom stadionu, ali obzirom na to da će se u to vrijeme Premier liga vjerojatno još igrati, meč bi se eventualno održao na Wembleyu ili u Cardiffu. Ali vjerojatnost za to je vrlo niska. 

Sport Review of the Decade

- Imam potencijalan datum u srpnju, ali nadamo se da će Joshua ipak boriti 20. lipnja. Sama odgoda Premier lige i nastavak u svibnju će jako utjecati na ostale sportove, pa tako i na ovu našu borbu - rekao je promotor Eddie Hearn. 

GER, WBC WM, Wladimir Klitschko vs. Kubrat Pulev

Odgoda tog meča mogla bi jako utjecati na rasplet u teškaškoj kategoriji. Predviđeno je da se pobjednik revanša između Tysona Furyja i Deontaya Wildera bori protiv Anthonyja Joshue, ali pitanje je kada će Britanac odraditi svoj meč protiv Puleva. A to znači da bi na eventualni spektakl Joshua - Wilder/Fury mogli još neko vrijeme pričekati. 

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Khabib: S Fergusonom se želim boriti u džungli u Zairu, kao Ali

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu