Sport

Komentari 18

'Odlazim iz Barce za 2 godine. Dođi, možemo osvojiti LP...'

'Odlazim iz Barce za 2 godine. Dođi, možemo osvojiti LP...'

Neymar je napustio Barcelonu 2017. godine za 220 milijuna eura tako što je isforsirao transfer u PSG, ali u Parizu mu je dosadno bez prijatelja Lea Messija pa se tako poželio Barcelone. Pozvao ga je i sam Argentinac...

Dolazi, ipak ne dolazi, ma ipak će ostati u PSG-u. I tako već dvije godine slušamo vijesti o statusu Brazilca Neymara koji ponekad ni sam nije siguran što želi u životu. Brazilac je 2017. godine isforsirao odlazak u PSG za 220 milijuna eura, a samo dvije godine kasnije Leo Messi i društvo iz Katalonije su mu toliko zafalili da se poželio vratiti u Barcelonu.

Naravno, ne ide sve tako lagano. Francuski klub je jasan u svojim naumima. Okej, želite Neymara? Platite onda 220 milijuna eura. Neymar je najbliže povratku bio prošlo ljeto, i Leo Messi se uključio u pregovore, ali napadač je na kraju ostao u Parizu. Naravno, riječ je ipak o prevelikom iznosu koji si Barca ne može priuštiti.

Barcelona se nada da će se Brazilac kad tad vratiti na Camp Nou, a istu nadu gaji i Messi koji je Neymaru poslao poruku s ciljem da ga privuče natrag u Španjolsku. Kako piše France Football, Argentinac je nogometašu PSG-a poručio da samo zajedno mogu osvojiti Ligu prvaka i da će uskoro biti glavna zvijezda Barcelone.

- Skupa možemo osvojiti Ligu prvaka. Molim te da se vratiš, bit ćemo skupa, jer ja odlazim za dvije godine. Treba tu biti netko tko će zauzeti moje mjesto - navodno mu je napisao Leo.

Njih dvojica su osvojili Ligu prvaka 2015. godine, ali mnogi smatraju da je Barca pod njima dvojicom morala i trebala napraviti puno više. Svima je jasno da je Argentinac sve bliže mirovini (33), a isto tako da Neymar (27) do sada nije ni približno postigao ono što je svojem znanju i kapacitetu morao. 

Hoćemo li njih dvojicu opet zajedno gledati, ne znamo, ali argentinski čarobnjak je Upravi i Neymaru poslao svoju posljednju želju uoči odlaska iz Barcelone. A taj dan bi trebao doći, kako on sam kaže, za dvije godine. E sad, znači li to samo odlazak iz Blaugrane ili mirovina, saznat ćemo za dvije godine...

Najčitaniji članci