Obavijesti

Sport

Komentari 78

Brbić poručio Gredelju: Ja sad ozbiljno razmišljam o tužbi...

Brbić poručio Gredelju: Ja sad ozbiljno razmišljam o tužbi...
1

Informacije su točne, imao je pištolj kod sebe. Zašto ga nosi, pitajte njega, ali očito je imao dobar razlog za to kao što možete vidjeti. Split je grad u kojemu se Bruno ne osjeća sigurno, kaže Gredelj

VIDEO

Vladimir Gredelj, odvjetnik Brune Marića, je u vijestima RTL-a govorio o popodnevnom incidentu u kojem je nastradao hrvatski nogometni sudac. Napalo ga je desetak huligana.

Damir Špehar/Pixsell

-  U teškom sam šoku, dajem izjavu, a moj prijatelj Bruno Marić leži u bolnici s teškim ozljedama glave - rekao je Gredelj pa nastavio:

- Izgledalo je grozno, grupa od šest do deset mladića upali su u restoran maskirani s očima punim mržnje i čim su vidjeli Brunu okomili su se na njega i počeli udarati. Bruno se spasio podizanjem ruku da obrani glavu, vjerujem i da su mu ruke slomljene.

Napad na Brunu Marića okarakterizirao je kao pokušaj ubojstva.

- Ovo je definitivno pokušaj ubojstva, oni su došli s namjerom da ga ubiju.

Bruno Marić je kod sebe imao pištolj. 

-  Informacije su točne, imao je pištolj kod sebe. Zašto ga nosi, pitajte njega, ali očito je imao dobar razlog za to kao što možete vidjeti. Split je grad u kojemu se Bruno ne osjeća sigurno još od izjave Ljube Pavasovića Viskovića da neće živ napustiti Split nakon derbija Hajduka i Dinama.

Zna i tko je krivac za incident.

- Mržnja u očima tih mladića nije slučajna. Nju su potpirivali bivša uprava Hajduka na čelu s Marinom Brbićem i mojim kolegom Ljubom Pavasovićem Viskovićem.

Brbić: Ozbiljno razmišljam o tužbi protiv Gredelja

Marin Brbić nije bio upućen u događanja pošto nije gledao vijesti. No jasno je poručio:

- Pa ne znam što se dogodilo gospodinu Gredelju da izrekne takvu izjavu. Doduše, ja je nisam čuo, jer nisam gledao vijesti RTL-a, ali svakako ste me zatekli s ovom informacijom i mogu reći da ću ozbiljno razmisliti o tužbi protiv gospodina Gredelja - rekao je Brbić za Slobodnu Dalmaciju pa nastavio:

- Što se tiče napada na Bruna Marića, najoštrije osuđujem takav čin i smatram da je on sulud. Šokiran sam tim napadom i smatram da to nitko ne zaslužuje. Što se tiče mog "neslaganja" sa suđenjem Bruna Marića, mogu samo reći da je Hajduk uvijek tražio samo jednakost i pravednost na terenu, koju nismo mogli dobiti, tada, kao ni sada. Vidjeli ste kako je suđen zadnji derbi Hajduka i Dinama u Maksimiru.

Bivši predsjednik Hajduka Marin Brbić i Bruno Marić, samo su jednom pričali.

- Jednom prilikom smo vrlo kratko pričali i nisam bio neugodan, a to je rekao i sam Bruno Marić. Mi nikada u Hajduku nismo govorili protiv čovjeka Bruna Marića, već protiv njegovog suđenja, jer je u nekoliko navrata sudio protiv Hajduka i dosta nas je puta oštetio. Svi se sjećaju njegovog suđenja u finalu Kupa u Maksimiru, kada je Dinamo pobijedio 3:0, pa potom u utakmici sa Splitom, kada nam je poništio reguralan gol, a kao šlag na torti je bila utakmica s Dinamom u Splitu, gdje nam nije dosudio čisti penal. Još jednom ponavljam, katastrofa je da se tako nekog napadne i najoštrije osuđujem taj napad, zaključio je Marin Brbić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 78
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka