Obavijesti

Sport

Komentari 31

Odvjetnik: Obitelj Hasić nije prevarila niti izigrala Dinamo

Odvjetnik: Obitelj Hasić nije prevarila niti izigrala Dinamo
3

Nije bilo govora o nekakvom novom ugovoru, to u Dinamu jako dobro znaju. Obitelj i Dinamo sporazumni su raskinuli ugovor i Ajdin Hasić više nije igrač plavih, rekao je igračev odvjetnik

VIDEO

Ajdin Hasić (17) briljirao je u drugoj momčadi Dinama, u sposobnosti ljevonogog krilnog igrača iz BiH uvjerio se i Real Madrid na 'Ramljaku'. 

Baš je Real klub koji se spominje kao sljedeća destinacija mladog supertalenta čiji je odlazak iz Dianama obavijen velom tajni.

U maksimirskim kuloarima kruži priča kako je Dinamo bez Hasića ostao zbog vlastite naivnosti, kad su njegovom ocu poslali dva primjerka u BiH, da ne mora dolaziti u Zagreb. Jedan je bio novi, poboljšani ugovor, a drugi je bio raskid aktualnog ugovora.

Igrač koji je izigrao Dinamo na korak je do potpisa za Real?!
Igrač koji je izigrao Dinamo na korak je do potpisa za Real?!

Nije bio na treningu koji nije ni održan?!

Navodno se u Dinamo vratio samo potpisani raskid ugovora. Tako su plavi ostali bez igrača na kojem su mogli zaraditi 10, 15 milijuna eura, o takvom je talentu, kažu, riječ. Odvjetnik obitelji Hasić za Dalmatinski portal iznio je drugu stranu priče.

- Dinamo i obitelj Hasić dogovorili su sporazumni raskid ugovora. To je jedina istina. Sve ostalo su netočne informacije. Obitelj Hasić nije prevarila Dinamo. Nije bilo govora o nekakvom novom ugovoru, to u Dinamu jako dobro znaju. Ako se vratite malo u povijest, lako ćete naći podatak da se Dinamo htio riješiti tog igrača jer su smatrali da nije bio dovoljno perspektivan - rekao je za Dalmatinski portal Davor Radić, odvjetnik Ajdina Hasića.

No nakon tog, kako tvrdi odvjetnik, sporazumnog raskida ugovora, obitelj Hasić dobila je dva dopisa iz Maksimira u kojima Dinamo upozorava igrača da krši pravila i ne dolazi na treninge.

Kako je to moguće, ako su dogovorili sporazumni raskid, teško je odgonetnuti. Još je teže odgovoriti na pitanje kako je igrač prekršio pravila i nije došao na treninge koji nisu ni održani, jer u dopisima navodno stoji da Ajdin nije bio na treninzima pred kraj studenog, nalazimo se tek na početku studenog. Ako iz ove priče isključimo putovanje kroz vrijeme, nešto je tu jako čudno.

- Ta dva dopisa stigla su u posljednjih tjedan dana. Prvi je od sportskog direktora Marijana Vlaka koji navodi kako je igrač grubo prekršio ugovor jer nije bio na treninzima 20. i 21. studenog. Nekoliko dana kasnije stiže i drugi dopis, ovaj put od predsjednika uprave Igora Kodžomana u kojem piše kako je igrač prekršio ugovor jer nije došao na treninge 22., 24. i 25. studenog. Kako igrač može prekršiti ugovor koji je prije toga raskinut? Još je bolje pitanje kako može dobiti dopis da nije bio na treninzima koji nisu ni održani. Ajdin Hasić više nije igrač Dinama i to je jedina i prava istina - dodao je odvjetnik.

Nekako nam se čini da će ova priča uskoro dobiti nastavak.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica
'Oni su tipovi s kojima ne želite se zakačiti'. Stariji Jokić davio je curu i noževima gađao Nikolu
TKO SU BRAĆA JOKIĆ

'Oni su tipovi s kojima ne želite se zakačiti'. Stariji Jokić davio je curu i noževima gađao Nikolu

Braća Nikole Jokića ponovno su u središtu javnosti nakon što je najstariji brat Strahinja šakom udario navijača na NBA utakmici. I ranije su često izazivali incidente, svađali se s holivudskim glumcima i prijetili igračima