Obavijesti

Sport

Komentari 64

Đoković sucu: Nemaš pojma o tenisu! Koliko ono dugo sudiš?

Đoković sucu: Nemaš pojma o tenisu! Koliko ono dugo sudiš?
9

POMEO BELGIJCA Novak Đoković za 69 minuta riješio je Goffina i sa sve tri pobjede prošao u polufinale Mastersa. Poludio je kad mu je sudac dao opomenu za prekoračenje vremena

VIDEO

Drugi tenisač svijeta Novak Đoković pobijedio je Belgijca Davida Goffina 6-1, 6-2 te se plasirao u polufinale Mastersa u Londonu bez poraza. To mu je bila 21. pobjeda u zadnja 22 meča na ATP finalima koja osvaja zadnjih pet godina.

Serbia

- Danas sam se osjećao najbolje od tri meča koje sam igrao ovdje. Osjećam da sam podigao kvalitetu tenisa. Pripremao sam se za Monfilsa, ali uskočio je David. Nije mu lako, dobar je on igrač, ali danas nije bio pravi. Bolji je on od ovoga što je pokazao - rekao je Đoković, koji je impresivnom izvedbom riješio Belgijca u samo 69 minuta.

Goffin je upao kao rezerva nakon što se ozlijedio Gael Monfils koji je odlučio odustati uoči zadnjeg kola u skupini. Francuz ionako nije imao šanse za prolaz, a Goffin je naletio na raspoloženog Srbina koji mi nije dao ni trunke šanse. 

Serbia

No nije baš sve bilo bajno za Novaka u ovom meču. Srbin je dobio opomenu od glavnog suca jer je prekoračio dopušteno vrjeme između poena.

Kad je sjeo na klupu ušao je u raspravu sa sucem.

- Koliko dugo sudite? Ovo što mi pokušavaš objasniti govori mi da nemaš pojma o tenisu. Odigrali smo fantastičan poen, otišao sam po ručnik i možda prekoračio dopušteno vrijeme za nekoliko sekundi i ti mi odmah daš opomenu. Misliš da je to pošteno? - rekao je Novak sucu.

- Da, to radimo zadnje dvije godine - odgovorio mu je sudac.

VIDEO: NOVAK U SVAĐI SA SUCEM

Goffin zaradio 90.000 eura u 69 minuta

Novak se u Londonu bori za povratak na prvo mjesto, a drugog polufinalista iz ove skupine odlučit će izravni dvoboj Raonića i Thiema koji je na rasporedu večeras. 

David Goffin nije bio previše tužan nakon meča. Razumijemo ga. Čovjek je došao, odradio nešto više od sat vremena tenisa i u džep pospremio 90.000 eura.

- Novak je bio sjajan. Dao sam sve od sebe, ali teško je igrati kad ti netko vraća baš sve i ne poklanja ništa. Gušt je bio odigrati ovdje i završiti sezonu - rekao je Belgijac.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 64
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz
Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku