Obavijesti

Sport

Komentari 21

Ćorić propustio četiri set lopte, Novak ga slomio u drugom setu

Ćorić propustio četiri set lopte, Novak ga slomio u drugom setu

Odličan meč gledali smo u drugom kolu Beča, ali najbolji svjetski tenisač Novak Đoković i četvrti je put pobijedio Borno Ćorića (6-7 (11-13), 3-6). Igrao je jako dobro, ali u ključnim je trenutcima Borna zastao i izgubio

Najbolji hrvatski tenisač Borna Ćorić zaustavljen je u srijedu u drugom kolu teniskog ATP turnira u Beču, bolji je od njega nakon dva sata i devet minuta igre i 7-6(11), 6-4 bio prvi tenisač svijeta Novak Đokovića

U prvom setu koji je trajao sat i 17 minuta ni jedan igrač nije izgubio svoj servis, Ćorić je servirao šest aseva i imao je tri puta priliku uzeti servis Đokoviću, ali nije uspio. Set je otišao u tiebreak u kojem je Đoković ipak bio bolji. Odigrao je naš najbolji tenisač odličan prvi set, ali Novak je pokazao zašto je svjetski broj jedan.

U drugom setu, Đoković uzima servis Ćoriću za vodstvo 3-1. U nastavku, Đoković ima još četiri prilike za break, ali Ćorić se brani, no na kraju srpski tenisač opet uzima servis za 6-4 i za pobjedu. 

Ćorić je u meču servirao devet aseva, a Đoković četiri. Obojica su napravila po jednu dvostruku pogrešku, a na kraju je Ćorić ukupno osvojio 73 od 153 poena, dok je Đoković osvojio 80. Ovo je bio njihov četvrti međusobni ogled i četvrta pobjeda srpskog tenisača.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
2. KOLO ATP BEČ 17:45 , BEČ, AUSTRIJA
Sortiranje događaja
BREAK, GEM, SET, MEČ ĐOKOVIĆ

Novak Đoković slomio je Bornu Ćorića drugi put u drugom setu i tako završio priču našeg najboljeg tenisača u Beču. Odigrao je odličan meč Borna, ali Novak je pokazao zašto je svjetski broj jedan i na kraju zasluženo slavio.

ĐOKOVIĆ 5-3

Kakav je ovo poen bio za kraj! Što je sve izvukao Novak Đoković i na kraju volejem ipak uspio uzeti gem i ima priliku breakom uzeti meč. 

ĆORIĆ 4-3

Ne da se Borna. Uspio je naš tenisač opet zadržati servis i osvojiti gem, a sad može samo pokušati vratiti izgubljeno na Novakov servis.

ĐOKOVIĆ 4-2

Uspio je Nole još jednom dobro odservirati, ne daje šanse Ćoriću za povratak u meč.

ĆORIĆ 3-2

Potvrdio je Novak oduzimanje Ćorićevog servisa bez većih problema, a skoro je 'na koljena' bacio našeg tenisača u sljedećem servis gemu kad je imao 40-15. No, odlično se izvukao Borna i obranio te na kraju uspio ostati na jednom breaku zaostatka.

Komentari 21