Obavijesti

Sport

Komentari 0

Olić: Istrošen sam, danima maštam 
o odmoru s obitelji

Olić: Istrošen sam, danima maštam 
o odmoru s obitelji
1

Bila je to fenomenalna sezona. I zato jedva čekam odmor. Zasluženi odmor. Tjelesno i psihički sam se strašno istrošio, rekao je napadač Bayerna

VIDEO

Ovaj spektakl zauvijek će mi ostati u sjećanju. Šteta što ga nećemo pamtiti i po naslovu. Imali smo šansi, ali nije išlo. Jednostavno nije bio naš dan, rekao je Ivica Olić nakon finalne utakmice Lige prvaka u Madridu.
- Utakmica bi sigurno otišla u drugom smjeru da je sudac dosudio penal kad je Maicon igrao rukom. Ili da je, recimo, početkom drugog poluvremena Müller zabio gol - izjavio je Ola, koji će pamtiti i svoju najbolju šansu.
- Šteta. Opalio sam strašno po lopti, no Zanetti je sjajno blokirao. Je, to je bila moja najbolja šansa na utakmici - rekao je bivši napadač Dinama.
Ivica svakako može biti ponosan na ovu sezonu u Bayernu. Postigao je sedam golova u Ligi prvaka i s Cristanom Ronaldom drži drugu poziciju. Ispred je samo Messi s osam golova.
- Bila je to fenomenalna sezona. I zato jedva čekam odmor. Zasluženi odmor. Tjelesno i psihički sam se strašno istrošio - rekao je Ola i istaknuo kako neće igrati za Hrvatsku u prijateljskoj utakmici protiv Estonije.
- Obavijestit ću izbornika. Zaslužio sam nekoliko dana biti na odmoru s obitelji.
Daniel Pranjić, s druge strane, nije se istrošio u finalu.
- Igrat ću protiv Estonije, tu nema nikakve dvojbe - rekao je naš veznjak u minhenskom Bayernu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!
SPORTSKI DIREKTOR OTKRIO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!

Nemamo nikakve ograničavajuće faktore, bilo da je riječ o domaćem ili stranom treneru. Svi kandidati su u igri. Kad pronađemo idealnog trenera, donijet ćemo odluku, rekao je sportski direktor Dinama Marko Marić