Sport

Komentari 32

Olimpijcima postavili anti-seks krevete? Irac je otkrio istinu...

Olimpijcima postavili anti-seks krevete? Irac je otkrio istinu...

Kreveti za sportaše na Olimpijskim igrama doista jesu od kartona, ali priče o tome da bi se mogao slomiti pod većim pritiskom kako ne bi bilo spolnih odnosa ipak su pretjerane

Dok korona virus bjesni u Japanu, a organizatori su zbog buktanja pandemije proglasili izvanredno stanje i zabranili gledatelje na Olimpijskim igrama čije je otvaranje u petak, tisuće sportaša stiže u Tokio.

Olimpijska sela često su mjesta razuzdanih zabava i seksa među sportašima pa organizatori ovaj put neće dijeliti besplatne kondome po dolasku, već po odlasku iz Japana kako bi smanjili mogućnost prenošenja zaraze.

POGLEDAJTE VIDEO: Seks u olimpijskom selu

Pojedini mediji, poput Sport Biblea, objavili su informaciju kako su organizatori u sobe sportaša postavili i antiseks krevete napravljene od kartona koji mogu podnijeti teret samo jedne osobe, maksimalno 200 kila.

Prevedeno, svaka pretjerana akcija na krevetu značila bi da će se on raspasti, a to nije nešto što želite ako se spremate za nastup na najvećem sportskom natjecanju na svijetu.

Ipak, čini se kako je ta informacija lažna. Irski gimnastičar Ryhs McClenaghan testirao je izdržljivost kreveta skačući po njemu.

- U današnjoj epizodi lažnih vijesti na Olimpijskim igrama, kreveti bi trebali spriječiti seks. Očito bi se trebali slomiti prilikom iznenadnih pokreta. To je ogromna lažna vijest - govorio je dok je skakao po svome krevetu koji je ostao čitav.

Da, kreveti zaista jesu od čvrstog kartona i to je na Twitteru potvrdio šef komunikacija Međunarodnog olimpijskog odbora Christian Claue, ali ipak se neće tako lako slomiti. Ne sumnjamo da će i drugi to testirati...

POGLEDAJTE VIDEO: Kako izgleda olimpijsko selo

Najčitaniji članci