Obavijesti

Sport

Komentari 32

Olimpijcima postavili anti-seks krevete? Irac je otkrio istinu...

Olimpijcima postavili anti-seks krevete? Irac je otkrio istinu...
5

Kreveti za sportaše na Olimpijskim igrama doista jesu od kartona, ali priče o tome da bi se mogao slomiti pod većim pritiskom kako ne bi bilo spolnih odnosa ipak su pretjerane

VIDEO

Dok korona virus bjesni u Japanu, a organizatori su zbog buktanja pandemije proglasili izvanredno stanje i zabranili gledatelje na Olimpijskim igrama čije je otvaranje u petak, tisuće sportaša stiže u Tokio.

Olimpijska sela često su mjesta razuzdanih zabava i seksa među sportašima pa organizatori ovaj put neće dijeliti besplatne kondome po dolasku, već po odlasku iz Japana kako bi smanjili mogućnost prenošenja zaraze.

POGLEDAJTE VIDEO: Seks u olimpijskom selu

Pokretanje videa...

Organizatori Olimpijskih igara dijele kondome, ali ne žele da se koriste VIDEO

Pojedini mediji, poput Sport Biblea, objavili su informaciju kako su organizatori u sobe sportaša postavili i antiseks krevete napravljene od kartona koji mogu podnijeti teret samo jedne osobe, maksimalno 200 kila.

Media tour at the Olympic and Paralympic Village for the Tokyo 2020 Games

Prevedeno, svaka pretjerana akcija na krevetu značila bi da će se on raspasti, a to nije nešto što želite ako se spremate za nastup na najvećem sportskom natjecanju na svijetu.

Ipak, čini se kako je ta informacija lažna. Irski gimnastičar Ryhs McClenaghan testirao je izdržljivost kreveta skačući po njemu.

- U današnjoj epizodi lažnih vijesti na Olimpijskim igrama, kreveti bi trebali spriječiti seks. Očito bi se trebali slomiti prilikom iznenadnih pokreta. To je ogromna lažna vijest - govorio je dok je skakao po svome krevetu koji je ostao čitav.

A replica of ahtletes

Da, kreveti zaista jesu od čvrstog kartona i to je na Twitteru potvrdio šef komunikacija Međunarodnog olimpijskog odbora Christian Claue, ali ipak se neće tako lako slomiti. Ne sumnjamo da će i drugi to testirati...

POGLEDAJTE VIDEO: Kako izgleda olimpijsko selo

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Veselio se debiju pa ga sa staze odvezli u nosilima: Težak pad švicarskog skijaša u kombinaciji
NESRETNI YANNICK

Veselio se debiju pa ga sa staze odvezli u nosilima: Težak pad švicarskog skijaša u kombinaciji

Krenuo je s utrkom spusta pa završio u ogradi, ali tamo nije stao već se 'klizao' niz padinu, a prije nego što su Chabloza poslali u bolnicu, imobilizirali su mu ruku.

Igor Krajina olimpijski trener, Tot i Govorčinović kandidatkinje
PARIŠKI CIKLUS

Igor Krajina olimpijski trener, Tot i Govorčinović kandidatkinje

Od strane Hrvatskog olimpijskog odbora trener KKK Marsonia Igor Krajina dobio je status olimpijskog trenera te je promoviran u IV. kategoriju, odnosno u kategoriju kvalitetnog trenera
Norvežani srušili Španjolsku, Švedska jako blizu polufinala
RUKOMETNI EP

Norvežani srušili Španjolsku, Švedska jako blizu polufinala

Norvešku su do važne pobjede predvodili Sebastian Barthold sa šest golova, Magnus Gullerud s pet pogodaka, te Sander Sagosen sa četiri gola, dok je kod Španjolske najefikasniji bio Jorge Maqueda