Sport

Komentari 46

Olimpijskom paru ukrali kućni 'uradak': Potpuno su uništeni

Olimpijskom paru ukrali kućni 'uradak': Potpuno su uništeni

Britanska atletičarka Eilish McColgan (30) kontaktirala je policiju nakon što su joj hakeri ukrali intiman video koji je snimila s dečkom i pohranila na online profilu te su ga objavili na internetu

Osjećaju se povrijeđeno ne samo zato jer im je netko ukrao, već i javno objavio snimku. Eilish je nazvala policiju kad je saznala, rekao je neimenovani izvor za The Sun o krađi intimne snimke britanske trkačice Eilish McColgan (30) i njenog dečka Michaela Rimmera (34).

Pohranila je fotografije na online servisu i to ih je koštalo. Ostali su bez nekoliko privatnih uradaka, a jedan je objavljen što je posebno potreslo olimpijski par. 

- Potpuno su uništeni - dodao je izvor blizak paru.

Eilish je na OI trčala na 5000 metara, dok se Englez Michael natjecao u utrci na 800 metara. Također, prošle su godine u Delhiju zajedno imali tešku prometnu nesreću kad se motocikl zabio u njihov taksi koji se tad preokrenuo.

IAAF World Athletics Championships 2019 - Day Six - Khalifa International Stadium Muller Grand Prix - Alexander Stadium London Olympic Games - Day 10

Policija istražuje slučaj, a britanski par morat će paziti na to što pohranjuju online.

Najčitaniji članci