Obavijesti

Sport

Komentari 45

Olmo debitirao za RB Leipzig: Do boda nakon dva gola minusa

Olmo debitirao za RB Leipzig: Do boda nakon dva gola minusa
1

Leipzig je na domaćem terenu do 50. minute gubio 2-0, a onda je Schick vratio domaću u igru. U 70. minuti ušao je donedavni igrač Dinama Dani Olmo (21), a u 89. minuti Leipzig je izjednačio i stigao do boda (2-2)

VIDEO

U derbiju 20. kola njemačkog nogometnog prvenstva RB Leipzig i Borussia iz Mönchengladbacha su igrali 2-2 (0-2).

Gosti su u prvom poluvremenu stigli do prednosti od 2-0 golovima Plee (24) i Hofmanna (35), a domaći su u nastavku uspjeli spasiti bod preko Schicka (50) i Nkunkua (89). Donedavni igrač zagrebačkog Dinama Dani Olmo debitirao je za RB Leipzig ušavši s klupe u 69. minuti., a nedugo nakon ulaska pogodio je i stativu.

Ovim remijem RB Leipzig nije se uspio vratiti na vrh ljestvice, sada ima 41 bod, jedan manje od Bayerna koji je ranije u subotu kao gost svladao Mainz 05 sa 3-1 (3-1). Borussia Mönchengladbach je četvrta sa 39 bodova, koliko ima i treća Borussia Dortmund koja je u ranijem terminu s uvjerljivih 5-0 svladala Union Berlin.

Napadač hrvatske nogometne reprezentacije Andrej Kramarić bio je strijelac za Hoffenheim u 2-1 (1-1) domaćoj pobjedi protiv Bayera iz Leverkusena. Kramarić je u 23. minuti odlično pratio akciju svog sastava te pravovremeno utrčao u peterac i neometan s dva metra zakucao loptu u mrežu nakon ubacivanja Kaderabeka s desnog boka čime je poravnao rezultat na 1-1.

GER, 1. FBL, TSG 1899 Hoffenheim vs. Eintracht Frankfurt

Prethodno je Diaby u 11. minuti doveo Bayer u vodstvo, da bi u nastavku utakmice Skov u 65. minuti pogodio za konačnih 2-1. Kramariću je ovo bio šesti pogodak u prvenstvu ove sezone, a igrao je svih 90 minuta za Hoffenheim koji je sada sedmi na ljestvici sa 33 boda, jednim manje od petog Bayera.

Ivan Perišić igrao je sve do 90. minute za Bayern iz Münchena koji je kao gost sa 3-1 (3-1) svladao Mainz 05 i tako barem na nekoliko sati zasjeo na vrh ljestvice. Strijelci za Bavarce bili su Lewandowski (8), Müller (14) i Thiago Alcantara (26), dok je Saint Juste (45) samo ublažio poraz domaćih.

Bundesliga - 1. FSV Mainz 05 v Bayern Munich

Tin Jedvaj odigrao je čitav susret za Augsburg u 2-1 (0-1) domaćoj pobjedi protiv Werdera, a njemu je upisan nespretni autogol kojim su gosti poveli u 26. minuti. Jedvaja je u pokušaju da ispuca loptu iz vlastitog peterca napucao suigrač Gouweleeuw. U nastavku su Niederlechner (67) i Vargas (82) osigurali preokret. Augsburg je deveti sa 26 bodova, dok je Werder ostao 16. sa 17.

Borussia iz Dortmunda s visokih 5-0 (2-0) svladala je na svom terenu Union Berlin, a 19-godišnji Norvežanin Erling Haaland, koji je u siječnju stigao u Dortmund iz RB Salzburga postigao je nova dva pogotka. Mladi Norvežanin je tako u svoja prva tri nastupa za "žuto-crne" postigao čak sedam golova. (fh)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe