Obavijesti

Sport

Komentari 54

Olmo ima toliko ponuda, ovo su njegove posljednje utakmice...

Olmo ima toliko ponuda, ovo su njegove posljednje utakmice...
2

Dani je impresivan i kao nogometaš i kao osoba. Jako skroman i ambiciozan u isto vrijeme. Želi svakog dana učiti i ponosan sam što ga imam u momčadi, hvalio je Bjelica svog igrača Španjolcima...

VIDEO

Trener Dinama Nenad Bjelica već je dva dana u Barcelonu. Jučer je bio gost na Nou Campu, u domu velike Blaugrane, gdje je održao predavanje na temu “Napreduju li još igrači?”, a danas je održao predavanje trenerima u čuvenoj La Masiji koja je odgojila brojne zvijezde koje su igrale za Španjolsku i Barcelonu.

Pokretanje videa...

19:29

Jedna od njih je i Dani Olmo koji je 2014. godine na iznenađenje svih otišao u Dinamo, a upravo on je glavna tema razgovora između Bjelice i znatiželjnih španjolskih novinara. Naravno, interes za mladim dijamantom je samo porastao nakon što ga je Roberto Moreno pozvao A vrstu Furije, a ako želite nešto saznati o Daniju, trener Dinama je sigurno najbolji sugovornik.

- Dani je impresivan i kao nogometaš i kao osoba. Jako skroman i ambiciozan u isto vrijeme. Želi svakog dana učiti i ponosan sam što ga imam u momčadi - rekao je Bjelica, a onda dodao ono čega smo svi pomalo svjesni.

- Mislim da upravo gledamo posljednje njegove utakmice u Dinamu. Ima toliko ponuda... Na kraju će klub i igrač zajedno odlučiti što je najbolje za obje strane. Spreman je igrati za najbolje klubove Europe - pohvalio je trener Dinama svog pulena. 

Zagreb: U posljednjem kolu HT Prve lige sastali se Dinamo i Hajduk

Njegova vrijednost na Transfermarktu je 30 milijuna eura, a svima je jasno da ga 'modri' neće pustiti ispod 40 milijuna eura. Bilo je jako puno ponuda na ljeto, no niti jedna nije bila zadovoljavajuća. Liga prvaka je bila velika Danijeva želja, a kada je Dinamo osigurao grupnu fazu, svima je bilo jasno da ćemo mladog Španjolca gledati na Maksimiru i na zimu. No pitanje je samo do kojeg mjeseca. Zimski prijelazni rok je već pred vratima, a kako kaže i sam Bjelica, toliko je ponuda i teško će ga hrvatski prvak zadržati.

Bjelica otkrio recept za uspjeh: Održao seminar na Camp Nouu
Bjelica otkrio recept za uspjeh: Održao seminar na Camp Nouu

Osim o Olmu, Bjelica je dobio i pitanje o Ivanu Rakitiću kojeg izuzetno cijeni, ali koji većinom sjedi na klupi Barcelone..

- Mislim da je zaslužio više, proteklih godina je igrama stigao do statusa klupske legende, ali na kraju se pita samo trener. Mislim da će otići u siječnju i u novom klubu pokazati koliko je dobar igrač - zaključio je trener 'modrih' u razgovoru za Cadenu SER.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

Što voze 'vatreni'? Modrić ima Bentleyja i sponzorski BMW, a Brozović čuva 'zvijer' u garaži
LUKSUZNI VOZNI PARK

Što voze 'vatreni'? Modrić ima Bentleyja i sponzorski BMW, a Brozović čuva 'zvijer' u garaži

Odlučili smo malo zaviriti kakve automobile imaju hrvatski nogometaši. Modrić ima Bentley od dva milijuna kuna, a Petković nabrijani Mercedes AMG E63 S

EKSKLUZIVNO Prve fotografije 'vatrenih' u novim dresovima!
ZVIJEZDE NA SNIMANJU

EKSKLUZIVNO Prve fotografije 'vatrenih' u novim dresovima!

Gvardiol, Pjaca i Labrović imaju sponzorske obveze, u domaćem dresu za Europsko prvenstvo pozirali su na odmorištu na autocesti A4 u Sesvetama
Doznajemo: Nijemac će suditi derbi  između Hajduka i Dinama
POSUDBA IZ BUNDESLIGE

Doznajemo: Nijemac će suditi derbi između Hajduka i Dinama

Riječ je o njemačkom sucu rođenom u Berlinu, koji redovito sudi utakmice Bundeslige. Nedavno je dijelio pravdu na utakmici Bayera iz Leverkusena i Wolfsburga, a išao je i na 'posudbe' u grčku ligu