Obavijesti

Sport

Komentari 81

Opći kaos u Međugorju: Potukli se igrači hrvatskog i bh. kluba!

Opći kaos u Međugorju: Potukli se igrači hrvatskog i bh. kluba!
1

Nakon prvih čarki između dvojice igrača, nastao je opći metež na terenu, u kojem su sudjelovali svi igrači. Nakon što su se sukobili igrači iz prvih postava, njima su se u tučnjavi priključili i igrači s klupe...

VIDEO

Hrvatski trećeligaš Jadran iz Ploča i Olimpik iz Sarajeva trebali su danas odigrati prijateljsku utakmicu u Međugorju. Kažemo trebali jer je nakon samo 15 minuta izbio kaos na terenu. 

Jedan igrač Olimpika udario je laktom igrača Jadrana, a nakon toga je nastala opća tučnjava. Uletjeli su svi igrači, oni i s klupe, a sve se smirilo nakon nekoliko minuta. Ipak, sudac je odlučio prekinuti susret. 

FK Olimpik i NK Jadran Luka Ploče danas su trebali odigrati pripremni susret u Međugorju. Utakmica je prekinuta u 25....

Objavljuje FK Olimpik SarajevoČetvrtak, 13. veljače 2020.

- Nakon prvih čarki između njih dvojice, nastao je opći metež na terenu, u kojem su sudjelovali svi igrači. Nakon što su se sukobili igrači iz prvih postava, njima su se u tučnjavi priključili i oni s klupe za pričuve. Riječ je o sukobu dva igrača u žaru borbe, koji se kasnije prenio na sve igrače - rekao je jedan svjedok za Radiosarajevo.ba.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Zanimljivo, policije nije bilo ni na vidiku.

- Lijepo vrijeme, sjajan teren... Pravi sportski ugođaj se na kraju pretvorio u sramotu. Pripadnici MUP-a nisu bili na terenu, jer je riječ o prijateljskom susretu, ali i da su bili tu, ništa ne bi mogli napraviti, jer je tučnjava bila kao na ringu. Moram kazati da se sve brzo smirilo i da nakon tog boksačkog obračuna nitko nije povrijeđen, niti je priveden.

Jadran uz Ploča je na svojoj Facebook stranici objavio priopćenje te su dodali kako su igrači Olimpika bili agresivni od samog početka utakmice i da su ih udarali bez lopte. Na kraju je sve kulminiralo tučnjavom.

Olimpik - Jadran LP 0:0(prekid u 25.min) Nažalost utakmica je prekinuta u 25.min kod retultata 0:0 zbog medjusobne...

Objavljuje NK Jadran Luka PločeČetvrtak, 13. veljače 2020.

Olimpik je prvoplasirani klub Prve lige Federacije BiH, a oni su se, kao i nogometaši Jadrana, u Međugorju nalazili na pripremama za nastavak sezone. Krenulo je sve u prijateljskom tonu, ali jedna situacija promijenila je stanje na terenu i sudac je bio primoran prekinuti susret.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 81
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...
ZGROZIO ŠPANJOLCE

Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...

Brazilac je uspio skupiti milijun eura jamčevine, a posljednjih dana pričalo se kako mu je novac posudio Memphis Depay, igrač Atletico Madrida