Sport

Komentari 0

Opljačkali nogometaša Uniteda dok je igrao utakmicu: Supruga i djeca bili su sami u kući...

Opljačkali nogometaša Uniteda dok je igrao utakmicu: Supruga i djeca bili su sami u kući...

Lopovi su upali u kuću te pokupili nakit i novac, a za to vrijeme supruga Victora Lindelöfa sakrila se u ormar zajedno s djecom. Na svu sreću, provalnici ih nisu pronašli

Dok je švedski nogometaš Victor Lindelof (27) u srijedu igrao za Manchester United na gostovanju kod Brentforda (3-1), njegova supruga i dvoje djece susret su gledali iz njihovog doma. No, u tome trenutku začulo se neko šuškanje u dvorištu. Iz bezbrižne i opuštene večeri sve se pretvorilo u strah. 

Lopovi su upali u kuću te pokupili nakit i novac, a za to vrijeme supruga nogometaša Uniteda sakrila se u ormar zajedno s djecom. Na svu sreću, nisu ih primijetili. Kada su napustili kuću, pozvala je policiju koja i dalje traga za provalnicima.

To je, očekivano, potreslo Lindelofa koji je od trenera Ralfa Rangnicka zatražio nekoliko slobodnih dana kako bi bio sa suprugom i djecom koja su i dalje u šoku.

Stoper je otputovao u Švedsku sa svojom obitelji i neće ga biti u subotu na utakmici protiv West Hama. Ove sezone odigrao je 20 utakmica u svim natjecanjima, neizostavan je dio prvog sastava, ali sigurnost obitelji je na prvom mjestu. Toga je svjestan i Rangnick koji mu je dao poštedu.

Viktor mi je rekao što je bilo, ne želi se odvojiti od supruge i djece što potpuno razumijem jer sam i sam otac dvoje djece. Složili smo se da ne trenira tijekom dana i neće ga biti na utakmici u subotu - kazao je njemački trener. 

Najčitaniji članci