Obavijesti

Sport

Komentari 7

Oprala Đokovića zbog novca, a onda kršila pravila pa je izbacili

Oprala Đokovića zbog novca, a onda kršila pravila pa je izbacili

Danielle Collins ipak neće nastupiti na World Team Tennisu u SAD-u jer je napustila odmaralište u kojem je boravila i tako prekršila protokolo za korona virus. A nedavno je okrznula Srbina

VIDEO

Amerikanka Danielle Collins (26), 51. tenisačica svijeta, izbačena je s turnira World Team Tennis u Zapadnoj Virginiji zbog kršenja protokola COVID-19, priopćili su organizatori.

- Otpustili smo Danielle Collins nakon što je prekršila naše protokole COVID-19 i napustila Greenbrier Resort i saveznu državu West Virginia - izjavio je izvršni direktor WTT-a Carlos Silva.

POGLEDAJTE VIDEO: Đoković je bio pozitivan na koronu

Pokretanje videa...

Novak Đoković pozitivan je na koronu 01:06

- Protokoli su sastavljeni i komunicirani više puta radi zaštite zdravlja i sigurnosti naših igrača, trenera i osoblja koji su od najveće važnosti za WTT.

Organizatori nisu objavili detalje o putovanju polufinalistice Australian Opena 2019. godine.

Collins je prošlog mjeseca kritizirala Novaka Đokovića nakon što je svjetski broj jedan rekao da bi bilo "nemoguće" igrati na ovogodišnjem US Openu prema COVID-19 protokolima koji su predložili organizatori.

- Nitko nije mogao igrati ni zarađivati od veljače. Ovo je ogromna prilika da igrači opet počnu zarađivati, a onda imamo najboljeg igrača svijeta koji kaže da će biti preteško imati samo još jednu osobu u timu jer neće moći dovesti ostatak pratnje - rekla je Collins.

WTT će biti jedan od prvih profesionalnih sportskih događaja u SAD s gledateljima. Svakoga dana bit će dozvoljeno 500 gledatelja na središnjem terenu Creekside stadiona koji prima 2.500 gledatelja.

Turnir, koji se održava od 1974. godine, će trajati čak 22 dana tijekom kojih će se odigrati 66 mečeva, a devet ekipa borit će se za King Trophy. Među sudionicima turnira su Venus Williams (Washington Kastles), Sofije Kenin (Philadelphia Freedoms), Sloane Stephens (Chicago Smash), braća Bryan (Vegas Rollers).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Usik je apsolutni prvak svijeta! U spektaklu je pobijedio Furyja
ČUDESAN MEČ U RIJADU

Usik je apsolutni prvak svijeta! U spektaklu je pobijedio Furyja

Prvi put nakon 25 godina dobili smo apsolutnog prvaka u teškoj kategoriji, a tu laskavu titulu u Saudijskoj Arabiji osvojio je Oleksandr Usik koji je podijeljenom odlukom sudaca slavio protiv Tysona Furyja

VIDEO Slaven - Dinamo 2-3: Klinci i rezerve srušili Belupo uoči uzvrata s Rijekom u Kupu
GOLIJADA U KOPRIVNICI

VIDEO Slaven - Dinamo 2-3: Klinci i rezerve srušili Belupo uoči uzvrata s Rijekom u Kupu

U sadržajnoj utakmici 35. kola HNL-a palo je pet pogodaka. Dinamo je gubio pa okrenuo, a na koncu do slavlja stigao u 93. minuti. Šansu su dobili juniori i rezervni igrači, a debitirao je sin trenera Sergeja Jakirovića
Usik u rekordnom roku pokorio tešku kategoriju! Je li postao i najveći boksač svih vremena?
KAKAV SPEKTAKL!

Usik u rekordnom roku pokorio tešku kategoriju! Je li postao i najveći boksač svih vremena?

Plus+ U listopadu će se Usik i Fury boriti opet. Što znači da će se odreći IBF pojasa, za koji će boksati Hrgović i Dubois. Pobjednik tog meča mogao bi na Usika. Ili na Furyja. Dvojac koji je ipak trenutačno razina više. Barem jedna...