Obavijesti

Sport

Komentari 44

Oršić: Ako ostanem tu, bit ću sretan. Ne bih se bunio da karijeru završim u Dinamu

Oršić: Ako ostanem tu, bit ću sretan. Ne bih se bunio da karijeru završim u Dinamu
4

Burnley je za Mislava Oršića nudio osam milijuna eura, ali Dinamovac je u zadnji tren odustao od transfera i potpisao je ugovor sa zagrebačkim prvakom na četiri godine, a čini se kako na Maksimiru želi i ostati

VIDEO

Mislav Oršić (29) četvrtu sezonu igra u dresu Dinama s kojim je osvojio četiri naslova prvaka, a unatoč unosnim ponudama iz Engleske, ostao je na Maksimiru te je rekao da nema ništa protiv i da karijeru završi u najtrofejnijem hrvatskom klubu. 

Pokretanje videa...

Mislav Oršić nakon West Hama 03:37

Neizvjesnost je trajala tijekom cijele sezone, ali na kraju je završilo najbolje za Oršića i suigrače. 

- Prijašnje sezone su znale završiti pet-šest kola prije kraja prvenstva, tako da i to slavlje nema smisla jer prođe ta cijela euforija. Posebno je i to što su se navijači još više zbližili s klubom i momčadi, a to nam jako puno znači - kazao je Oršić za Novu TV nakon čega je prokomentirao suparnike:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Šibenik i Dinamo susreli se u 35. kolu HT Prve lige

- Mislim da je počelo od prošle sezone i da će biti sve jače i jače. Sva tri naša konkurenta su se pojačavali, a ove sezone su svi bili na jednom jako visokom nivou. Nama je bilo stvarno teško u svakoj utakmici u Prvoj HNL. Sve je to dobro za hrvatski nogomet. Moramo svi nastaviti raditi ovako da bi doveli hrvatsku ligu na još veću razinu.

Ono što Dinamove navijače najviše interesira je hoće li Oršić ostati na Maksimiru s obzirom na to da je već imao i ponudu od Burnleyja. 

Zagreb: Slavlje nakon Oršićevog pogotka za Dinamo protiv Osijeka

- To se nikad ne zna. Potpisao sam ugovor na još četiri godine i ako ostanem tu, bit ću sretan. Kad ste tako postavili pitanje, normalno da je svakom igraču san igrati u jednoj od najjačih liga svijeta. No vidjet ćemo, što će biti to se nikad ne zna. Ne bih se bunio da završim karijeru u Dinamu - zaključio je. 

Zagreb: Slavlje nakon Oršićevog pogotka za Dinamo protiv Osijeka

POGLEDAJTE I VELIKI INTERVJU IVICE KOSTELIĆA:

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu