Obavijesti

Sport

Komentari 6

Kakva najava za Austriju Beč! Osijek slomio Inter u 5 minuta

Kakva najava za Austriju Beč! Osijek slomio Inter u 5 minuta
9

Osijek je sat vremena lomio Inter i onda sve riješio u razmaku od pet minuta. U 65. minuti je zabio Šimunec za 1-0, a pet minuta kasnije Ejupi je povisio na 2-0. U sudačkoj nadoknadi Dalić je zabio autogol

VIDEO

U zanimljivoj utakmici Osijek je u Gradskom vrtu s 3:0 pobijedio Inter. Rezultat je puno uvjerljiviji od onoga što smo mogli vidjeti  na terenu, ali Osijek je pokazao da je s razlogom u samom vrhu.

Zekić je na teren poslao momčad s nekoliko izmjena. S klupe su tako krenuli Barišić, Lukić, Grezda i Ejupi, a priliku od prve minute su dobili Vojnović Boban.

Već u šestoj minuti igre Osječani su zatresli vratnicu. Pucao je Bočkaj sa 17 metara, a pogodio je lijevu stranu okvira gola. Odbijena lopta je išla na Baraća, ali je on nije uspio dobro zahvatiti glavom.

Tri minute kasnije ponovno je Bočkaj bio kreator problema za Interovu obranu. Ubacio je iz kuta, njegov je udarac dočekao Šimunec, ali je goste spasio Krševan Santini koji je loptu skinuo s gol crte.

Inter je uzvratio preko Ottochiana, ali je sjajnom reakcijom pogodak spriječio Malenica. Bilo je to buđenje gostiju koji su još nekoliko puta zaprijetili. Ipak, ništa nije bilo ozbiljno kao nalet Osijeka iz 26. minute. Lopa je uposlio Peroševića koji je zaobišao Santinija, ali se lopta zaustavila na vratnici.

Zaprijetio je Osijek još nekoliko puta do kraja poluvremena, ali gosti su imali prvu veliku priliku nakon povratka s odmora. Zapala je obrana Osijeka pa je Raka ostao sam, ali je Malenica uspio obraniti njegov prizemni udarac.

A gostujuću obranu Osijek je uspio probiti u 85. minuti. Iz kornera je ubacio Mudražija, Santini je ostao potpuno sam na svom golu, obrani je pobjegao Šimunec koji je snažnim udarcem glavom zabio za vodstvo, Osijeka. Pobjedu je potvrdio Ejupi u 69. minuti i to samo pet minuta nakon što je ušao s klupe. Uposlio ga je Barać, a napadač Osijeka se oslobodio čuvara i iz šesnaesterca mirno poslao loptu u lijevi kut.

Konačnih 3:0 je postavljenu u sudačkoj nadoknadi poprilično bizarnim autogolom Intera. Dalić je poslao povratnu loptu golmanu Santiniju koji nije bio pod nikakvim pritiskom protivničkih igrača, ali je loptu dočekao na krivoj nozi, promašio ju je i ona je otpuzala iza njegovih leđa u mrežu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'