Obavijesti

Sport

Komentari 144

Spektakl u Osijeku: U sedmoj minuti nadoknade Grgić zabio i donio pobjedu Bjelici i ekipi!

Spektakl u Osijeku: U sedmoj minuti nadoknade Grgić zabio i donio pobjedu Bjelici i ekipi!

Osijek je vodio od poluvremena nadalje, a u 84. minuti Kristijan Lovrić odlično je zapucao i izjednačio. I kad se sve činilo gotovim, u posljednjim sekundama utakmice pobjedu je donio Grgić

Osijek je slavio 2-1 protiv Gorice u šestom kolu hrvatskog prvenstva u nevjerojatnoj utakmici!

U prvom dijelu Osječani su krajem poluvremena zaredali nekoliko dobrih prilika, no nisu ih iskoristili, a onda je Ramon Mierez u drugoj minuti nadoknade zbog igranja rukom igrača Gorice u šesnaestercu imao priliku iz penala - i iskoristio je za 1-0!

Nakon predaha sijevalo je na sve strane, a u 72. minuti Goričani su ostali s igračem manje. Drugi žuti karton zaradio je Doka i tad je izgledalo kako je sve gotovo. Ipak, nije bilo!

U 84. minuti lopta je stigla do Kristijana Lovrića, a on s ruba šesnaesterca, svoje omiljene pozicije, zabija gol za 1-1! 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Osijek je potom imao par odličnih šansi, prijetilo je i najnovije pojačanje, Damjan Bohar, no sve je to završavalo svugdje, osim u mreži. Sve do sedme minute nadoknade, kada Bohar puca na gol, Kristijan Kahlina mu brani, ali lopta se odbija do Alena Grgića! Koji s lakoćom zabija za 2-1 i tri boda!

Osijek je i dalje iza Gorice s deset bodova, a Gorica je druga s tri boda više.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
HNL 19:05 , Stadion Gradski vrt, Osijek
Osijek
Mierez 45+2' Grgić 90+7'
2 : 1
Gorica
Lovrić 84'
Sortiranje događaja
90+12'

KRAAAJ!

90+10'

Čeka se VAR pregled kako bi se gol potvrdio! 

Do gola je došlo nakon što je Mierez poslao loptu Boharu, ovaj je odlično pucao, no obranio je Kahlina! Lopta se odbila do Grgića koji je imao iznimno lak posao...

97'

GOOL GRGIĆA!

90+4'

Ništa od toga! Ipak nema penala!

92'

Jao, kakvu je priliku Osijek imao! Imali su brz kontranapad, lopta je stigla do Bohara koji je vukao prema naprijed, no potom je išao dodati nadesno suigraču u boljoj poziciji i uprskao to dodavanje... Ipak, sumnjiva je i situacija koja je dovela do kontre. Pregledavat će se VAR snimka, izgleda kako je moglo biti penala za Goricu prije nego je sve ovo krenulo!

Komentari 144