Sport

Komentari 10

Osijek je nagradio šaljivi crtež: Bočkaj kraj razbijene benzinske

Osijek je nagradio šaljivi crtež: Bočkaj kraj razbijene benzinske

Tko bude najkreativniji i čiji crtež bude najbolji, on će osvojiti nagradu. Na adresu slavonskog NK Osijeka stigli su brojni sjajni radovi, ali jedan je sve nasmijao do suza. Na kraju je dobio i nagradu za duhovitost...

Nacrtaj svog najdražeg igrača Bijelo-plavih! Crtež ostavi u komentaru i osvoji domaći dječji dres i novi kalendar, objavio je NK Osijek nedavno natječaj za najmlađe. 

Tko bude najkreativniji i čiji crtež bude najbolji, on će osvojiti nagradu. Na adresu slavonskog kluba stigli su brojni radovi i klub se nikako nije mogao odlučiti koji je najbolji, a pobjednik je samo jedan. Ipak, odlučili su proglasiti dva pobjednika!

Malena Kristina (9) sjajno je nacrtala Merveila Ndockyta i zasluženo dobila dječji dres voljenog kluba. Nagradu za najbolji crtež dobila je i Lilla (11) koja je nacrtala Vedrana Jugovića.

Vrijeme je darivanja i osječki klub je htio razveseliti svu djecu, pa je sljedećih pet najboljih crteža nagradio utješnom nagradom, a to je kalendar. 

No ni to nije sve. Jedan poprilično originalan crtež je oduševio sve. Osijek je prihvatio zezanciju na svoj račun pa nagradio crtež koji ipak otvara neke bolne rane. Iako se na crtežu nalazi igrač s brojem 13 (Mierez), svima je jasno da je riječ o Petru Bočkaju koji se prije dvije godine zabio u benzinsku postaju.

Vjerujemo da su se Osječani od srca nasmijali pa Luku nagradili s bijelo-plavim paketom za duhovitost.

Najčitaniji članci