Obavijesti

Sport

Komentari 0

Osijek je prvi četvrtfinalist: Pobijedili Zadrane u gostima

Osijek je prvi četvrtfinalist: Pobijedili Zadrane u gostima
3

Osijek je poveo u 28. minuti nakon što je Josip Špoljarić pogodio iskosa s desetak metara u suprotni lijevi gornji kut. Četiri minute kasnije među strijelce se upisao i Mance...

VIDEO

Nogometaši Osijeka izborili su plasman u četvrtfinale hrvatskog Kupa nakon što su na gostovanju kod trećeligaša Zadra pobijedili sa 3-0 (2-0).

Osijek je rutinski stigao do pobjede protiv momčadi iz zadarskih Stanova. Već nakon prvog poluvremena gosti su vodili 2-0, a potom u nastavku samo potvrdili pobjedu.

Susret Zadra i Osijeka u osmini finala hrvatskog nogometnog kupa

Osijek je poveo u 28. minuti nakon što je Josip Špoljarić pogodio iskosa s desetak metara u suprotni lijevi gornji kut. Četiri minute kasnije među strijelce se upisao i Mance, koji je zabio prekrasan pogodak sa 20-tak metara. Sve dvojbe, ako ih je i bilo, razriješio je Špoljarić postigavši u 86. minuti svoj drugi gol na utakmici.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U ostalim susretima osmine finala 30. listopada sastaju se Opatija - Dinamo, Varaždin - Rijeka, Gorica - Hajduk, BSK Bijelo Brdo - Slaven Belupo, Šibenik - Belišće, Vinogradar - Lokomotiva, te Istra 1961 - Inter Zaprešić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića