Obavijesti

Sport

Komentari 400

I Osijek kiksao u ludom sudaru, Dinamo ostao na vrhu Prve HNL

I Osijek kiksao u ludom sudaru, Dinamo ostao na vrhu Prve HNL

Lovrić je promašio prazan gol, a Babec zatresao stativu. Redale su se prilike, Gorica je dobila penal pa joj je poništen, Ivušić i Kotarski branili su čiste zicere jedan na jedan... Nevjerojatna utakmica u Gradskom vrtu

Nogometaši Osijeka i Gorice u posljednjem su dvoboju 27. kola Prve HNL odigrali 0-0.

POGLEDAJTE VIDEO: Kako je dočekan Lovrić

Pokretanje videa...

Lovrićev doček u Osijeku 03:55

Nevjerojatno luda utakmica ostala je bez golova premda je prilika bilo na pretek. I to situacija jedan na jedan gdje su se istaknuli Ivušić i Kotarski vrhunskim obranama.

U prvom poluvremenu najveću priliku za Osijek imao je donedavni igrač Gorice Lovrić koji u 19. minuti nije iskoristio loše ispucavanje gostujućeg vratara Kotarskog, sa 20-ak metara pucao je prema praznim vratima, ali lopta je prohujala pored vratnice.

Osijek i Gorica susreli se u 27. kolu Prve HNL

Nekoliko minuta potom najbolju priliku za Goricu imao je Atiemwen, njega je sjajno proigrao Golubickas, napadač gostiju našao se sam pred vratarom Ivušićem, no nije ga uspio i svladati.

U prvom dijelu Gorica je dobila i penal nakon igranja Čeberka rukom, no on je poništen odlukom VAR-a pošto je u začetku akcije bilo zaleđe Mitrovića. Slična situacija nešto kasnije, Kleinheisler je ubacio, lopta pogodila Keitu u ruku i tada su Osječani tražili penal.

Iako je situacija bila gotovo identična, glavni sudac Ante Čuljak i VAR suci Jović i Krmar nisu išli provjeravati situaciju.

Osijek i Gorica susreli se u 27. kolu Prve HNL

Kotarski je u 84. minuti ponudio još jednu veliku priliku Osijeku nakon što je loše reagirao na udarac Lovrića izdaleka te ju kratko odbio pred sebe. Na odbijanac je natrčao Topčagić, no Kotarski se iskupio ušavši u udarac domaćem napadaču i njegov pokušaj izbio u korner.

Ovim remijem drugi Osijek se bodovno poravnao s vodećim Dinamom, oba sastava imaju po 54 boda, ali Dinamo uz utakmicu manje, treća je Rijeka, koja je ranije u nedjelju iznenađujuće izgubila sa 1-2 od posljednjeg Hrvatskog dragovoljca, sa 52 boda, dok je četvrti Hajduk sa 49 bodova i također utakmicom manje.

Gorica je, pak, šesta s 33 boda, tri manje od pete Lokomotive te tri više od sedmog Slavena Belupa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
27. kolo Prve HNL 17:05 sati , Stadion Gradski vrt, Osijek
Osijek
0 : 0
Gorica
Sortiranje događaja

KRAJ U GRADSKOM VRTU!

Luda utakmica završila je bez pobjednika. Prilično nevjerojatno uzevši u obzir koliki broj prilika je bio i to čistih situacija jedan na jedan.

No, piše se po bod svakome što znači da je i Osijek posrnuo nakon Rijeke, a Dinamo ostao vodeći u HNL-u!

Igrat će se tri minute sučeva dodatka.

90'

Još jedan žuti karton. Dobio ga je Lončar.

89'

Promjena i kod Gorice. Atiemwen je izašao, a ušao Delfi.

87'

Grgić izlazi iz igre, a ušao je Jugović. Bila je to zadnja promjena kod Osijeka.

Komentari 400