Obavijesti

Sport

Komentari 51

Osijek može i bez devetorice: Gabrijel Boban slomio Lokose

Osijek može i bez devetorice: Gabrijel Boban slomio Lokose
3

Sve najvažnije igrače sačuvao je Zekić za četvrtak i Austriju Beč, najvažniju utakmicu Osijeka otkako je Prve HNL. Lokomotiva je dvaput vodila, ali gosti na kraju slave

VIDEO

Sa samo dvojicom igrača iz udarne jedanaestorice, golmanom Malenicom i veznjakom Mudražijom, Osijek je uspio slaviti kod Lokomotive 3-2 i sad ima devet bodova, kao i Rijeka. Mučila se nekompletna Zekićeva momčad u Kranjčevićevoj bez Bočkaja, Ejupija, Lope, Mioča...

Sve najvažnije igrače sačuvao je za četvrtak i Austriju Beč, najvažniju utakmicu Osijeka otkako je Prve HNL. Lokomotiva je dvaput vodila. Najprije je Musa na drugoj stativi uklizao i ugurao loptu iza Malenice. Bila je to nova asistencija Lovre Majera, prošle sezone prvog asistenta lige.

Osijek je izjednačio iz kontre u 25. minuti - Pušića je izvrsno pronašao Perošević. No na isteku poluvremena opet Majerova lopta na drugu stativu, opet igrač Lokomotive sam kao duh i Capan to nije promašio.

Sve do 80. minute vodila je Lokomotiva, a onda je Perošević izjednačio na 2-2 iz penala. Osijek je napokon dočekao i Gabrijela Bobana, igrača kojeg su prije godinu dana doveli s velikim očekivanjima. Izborio je penal za 2-2, a potom i zabio za pobjedu u samoj završnici.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Doduše, valja skinuti kapu i gostujućem stoperu Šimuncu. Spasio je čisti gol duboko u sučevoj nadoknadi. Lokomotivin napadač Babić je pucao i lopta je išla u praznu mrežu, ali Šimunec ju je sustigao na samoj liniji i pritom se zabio u stativu. Srećom, nije se ozlijedio. Osijek je, dakle, neporažen - dvije pobjede i tri remija.

Ukupno devet bodova, koliko ima i Rijeka. Hajduk je bod, a Dinamo četiri ispred. Svoju prvenstvenu utakmicu odigrala je i Austria Beč, idući Osijekov suparnik u Europi. Svladali su doma LASK 2-0, iako su gosti ima više udaraca po golu (15-22).

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu