Sport

Komentari 91

Osijek predstavio Gyurcsa: Ovo je bolje za mene od Hajduka, tamo bih preselio u B momčad...

Osijek predstavio Gyurcsa: Ovo je bolje za mene od Hajduka, tamo bih preselio u B momčad...

Htio sam ga dovesti dok sam bio trener Lecha. Kada smo dobili informaciju da bi ga bilo moguće dovesti, nismo puno razmišljali. Sve smo izrealizirali u 24 sata. I s Hajdukove strane je sve bilo korektno, rekao je Bjelica

Adam Gyurcso i Osijekov dres. Danas i službeno prvi put zajedno otkako je Mađar iz Hajduka otišao u Osijek. Klub iz Gradskog vrta predstavio je novo pojačanje koji će biti već na raspolaganju za Varaždin u petak.

- Zasad smo s Adamom dogovorili suradnju do ljeta. Nastavili smo listu dovođenja reprezentativaca. Sretni smo da je tu s nama. Želim mu puno zdravlja i da nam pomogne u našim nastojanjima u ostvarenju ciljeva. Sigurno će pojačati konkurenciju na krilu gdje imamo Bohara, Bočkaja i Ercega. Želim mu da zaigra što prije i da zabije važne golove - rekao je uvodno Nenad Bjelica.

- Htio sam ga dovesti dok sam bio trener Lecha. Kada smo dobili informaciju da bi ga bilo moguće dovesti, nismo puno razmišljali. Sve smo izrealizirali u 24 sata. I s Hajdukove strane je sve bilo korektno.

Nakon Bjelice riječ je dobio i Gyurcso...

- Sretan sam što sam ovdje. Zahvalan sam što mi se u trenutnoj situaciju pružila ovakva prilika. Trener me doveo jer ima povjerenja u mene i vjerujem da ću se uspjeti nametnuti. Svjestan sam da je konkurencija u momčadi velika. Znam da je cilj osvajanje prvenstva. Nadam se da ću dati svoj doprinos u ostvarenju tog cilja. Smatram da je ovo bolja sredina za mene nego situacija u kojoj sam bio. Mislio sam da bih mogao završiti u B momčadi Hajduka kao što su neki drugi igrači. Mislim da je ovo ogroman iskorak za mene. . Razgovarao sam s Kleinheislerom, ali mi nije morao puno toga reći. Igrao sam već protiv Osijeka s Hajdukom, znam da je momčad jaka.

Mađar je potvrdio da je u pristojnom fizičkom stanju, ali to će tek reći utakmice.

- Utakmice u Osijeku s Hajdukom su uvijek bile izuzetno zahtjevne, atmosfera je uvijek bila odlična. Drago mi je da ću sada tu atmosferu osjetiti kao igrač Osijeka. Jedva čekam da se navijači vrate na tribine.

Bjelica je već spomenuo konkurenciju koja ga čeka, a kako je vidi on sam?

- Osjećam se bolje na lijevoj strani, ali nemam problema s tim što je konkurencija jaka. To mi je samo dodatna motivacija da se izborim za svoje mjesto. Drago mi je što je ekipa jaka - zaključio je Gyurcso. 

Najčitaniji članci