Obavijesti

Sport

Komentari 24

Osijek putuje u polufinale! Bočkaj opet pokazao magiju

Osijek putuje u polufinale! Bočkaj opet pokazao magiju
7

Nogometaši Osijeka prošli su u polufinale Hrvatskog nogometnog kupa nakon što su u Zaprešiću vrlo lako pobijedili Inter 2-0. Marić je zabio za vodstvo već u 15. sekundi, a sve je potvrdio Bočkaj u 79. sjajnim golom

VIDEO

Nakon Lokomotive, plasman u polufinale Hrvatskog nogometnog Kupa izborio je i Osijek koji je u četvrtfinalnom ogledu u Zaprešiću pobijedio Inter 2-0.

Pokretanje videa...

01:43

Osijek je poveo već u 16. sekundi utakmice golom Mirka Marić, a pobjedu gostiju je potvrdio Petar Bočkaj u 79. minuti sjajnim pogotkom iz slobodnog udarca sa 25 metara. Potegnuo je Pero Bombardero samo 11 minuta nakon ulaska i fantastično pogodio rašlje. Mladen Matković ga je mogao samo pogledati i zapljeskati mu.

Prvi pobjednik hrvatskog Kupa priželjkivao je čudo, međutim već u 16. sekundi utakmice gosti su poveli i usmjerili susret na svoju stranu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Inter i Osijek sastali se u četvrtfinalu hrvatskog nogometnog kupa

Nakon što je Osijek krenuo s centra, domaći branič Ivan Tatomirović je loše reagirao i lopta je došla do Antonija Mancea, a on je odmah asistirao Mariću koji je izašao sam ispred Mladena Matkovića i zabio jedan od najbržih golova u povijesti hrvatskog Kupa. Bio je to njegov već 13. gol ove sezone u svim natjecanjima. 

U nastavku susreta bilo je prilika na obje strane, ali ne i pogodaka sve do 79. minute kada je Bočkaj fantastičnim udarcem zabio za 2-0.

Inter i Osijek sastali se u četvrtfinalu hrvatskog nogometnog kupa

U 24. minuti dogodila se i jedna sporna situacija, sudac Ivan Bebek je dosudio kazneni udarac za Inter zbog igranja rukom u kaznenom prostoru, ali je potom promijenio svoju odluku.

Osijek se tako pridružio Lokomotivi koja je u utorak kao gost svladala vodeći sastav Druge lige Šibenik sa 4-0, a strijelci su bili Uzuni (27), Karačić (48), Cokaj (82) i Halilović (90+2).

U srijedu će još igrati Gorica i Slaven Belupo, dok je dvoboj Rijeka - Dinamo odgođen za 5. veljače.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi
Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe