Obavijesti

Sport

Komentari 145

Osijek već našao zamjenu za Bočkaja: Stiže zvijezda Gorice?

Osijek već našao zamjenu za Bočkaja: Stiže zvijezda Gorice?

Nije tajna da Osijek već neko vrijeme želi Kristijana Lovrića, a cijeli posao bi se mogao ubrzati nakon odlaska Petra Bočkaja u Dinamo. Znakovito je i to što je igrač Gorice baš danas zapratio Osječane na Instagramu

VIDEO

Petar Bočkaj (25) dolazi u Dinamo. Ta vijest je poput bombe odjeknula Osijekom. Navijači su se nadali da je ipak riječ samo o glasini, no nedugo nakon toga hrvatski prvak je potvrdio angažman ponajboljeg igrača HNL-a.

Pokretanje videa...

01:08

To je razljutilo navijače Osijeka koji su na društvenim mrežama bijelo-plavog kluba jasno dali do znanja što misle o tome. 

- Svog najboljeg igrača i jednog od najboljih u HNL-u prodate najvećem konkurentu za naslov. Tu se sad pokazuje koliko je Osijek mali klub - pisali su bijesni navijači.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Osijek i Gorica susreli se u 24. kolu Prve HNL

Osijek je jesenski dio sezone završio na drugom mjestu s istim brojem bodova kao i prvoplasirani Dinamo. No, navijači su se nadali kako će se Osječani pojačati te na proljeće napasti toliko željeni naslov prvaka. Ipak, morat će u pohod na trofej bez Bočkaja. No, Nenad Bjelica ništa ne prepušta slučaju. 

Zagreb: Utakmica GNK Dinamo i NK Osijek u 16. kolu Prve HNL

Klub iz Slavonije će za sad već bivšeg igrača dobiti oko dva milijuna eura, a Bočkaju je ugovor s Osijekom isticao sljedeće ljeto. Taj novac neće dugo stajati u blagajni kluba jer se Osijek navodno već bacio u potragu za novim pojačanjem.

Utakmica osmine finala Hrvatskog kupa, NK Gorica - NK Lokomotiva

Šuška se kako bi to mogao biti nogometaš Gorice Kristijan Lovrić, a znakovito je i to što je ponajbolji igrač HNL-a danas zapratio osječki klub na Instagramu.

Nije tajna da Osječani već neko vrijeme žele Lovrića, ali odlazak Pere Bombardera ubrzao je cijelu stvar. Krilni nogometaš kluba iz Turopolja na Transfermarktu vrijedi šest milijuna eura, a ugovor mu istječe na ljeto 2023. godine. Uz novac od Bočkajevog transfera, bijelo-plavi bi, dakako, morali dodati određen iznos. Ali naravno, sve ovisi o predsjedniku Gorice Nenadu Črnku i njegovoj odluci želi li uopće pustiti najboljeg igrača dok još nema spremnu zamjenu.

Lovrić je u Gorici od 2018. godine, a za to vrijeme je odigrao 117 utakmica, zabio 54 gola i 27 puta asistirao. Ako zaista dođe do ovog transfera, Osijek će dobiti strašno pojačanje za nastavak sezone. I ljutnja navijača mogla bi ubrzo splasnuti. Jedan maher za slobodnjake zamijenit će drugog. 

Velika Gorica: U 18. kolu Prve HNL sastali se Gorica i Osijek

Kristijan će pojačati konkurenciju u napadu, a i sam Bjelica je rekao kako imaju dovoljno rješenja za upražnjenu poziciju lijevog beka. 

- U ovom trenutku na poziciji lijevog beka imamo igrače poput Jurčevića, Čeberka i mladog Cvijanovića, a ukoliko na tržištu nađemo interesantnog igrača pokušat ćemo ga dovesti u NK Osijek da bude jak kao i s Petrom Bočkajem

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 145
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...
ZGROZIO ŠPANJOLCE

Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...

Brazilac je uspio skupiti milijun eura jamčevine, a posljednjih dana pričalo se kako mu je novac posudio Memphis Depay, igrač Atletico Madrida