Obavijesti

Sport

Komentari 92

Varaždin je u spektaklu svladao Osječane eurogolom Drožđeka!

Varaždin je u spektaklu svladao Osječane eurogolom Drožđeka!

Prvo poluvrijeme prepuno akcije moglo je Varaždincima donijeti i veću prednost. Uz nevjerojatan gol Drožđeka, on je dvaput imao i opasne ubačaje od kojih je jedan doveo do grede Obregona

U susretu 35. kola Prve HNL Varaždin je kao domaćin svladao Osijek sa 1-0 (1-0).

Strijelac jedinog pogotka na utakmici bio je Domagoj Drožđek koji je u 39. minuti sjajnim udarcem s više od 25 metara pogodio sam gornji desni kut nemoćnog Ivušića. Drožđek je primio loptu na lijevom krilu, napravio nekoliko koraka prema sredini i zatim se odlučio na udarac.

Imao je i Osijek svojih nevjerojatnih prilika, no imao ih je i Varaždin. U prvom poluvremenu Marić se nakon udarca Ndockyta našao sam pred praznim golom i s pet metara promašio cijeli gol, a Obregon je pogodio gredu. U drugom dijelu u nekoliko je navrata golman Varaždina Nevistić spašavao stvar. 

U Varaždinu su se sastale dvije momčadi koje su osvojile najviše bodova otkako je nastavljeno prvenstvo, Osijek je u prethodnih osam kola osvojio čak 20, a Varaždin 15 bodova. Iako je utakmica bila mnogo važnija Osijeku u borbi za drugo mjesto nego Varaždinu koji je osigurao ostanak, domaći sastav potvrdio je odličnu formu i ravnopravnoj utakmici uspio ostvariti novu pobjedu te nanijeti prvi poraz Osijeku još od 25. kola.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Osmi Varaždin sada ima 36 bodova, dva manje od sedmog Slavena Belupa, dok je drugi Osijek ostao na 62 boda, jednom više od treće Lokomotive koja će u nedjelju ugostiti Goricu.

Drugo mjesto na kraju prvenstva vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka, a u posljednjem kolu sastat će se upravo Osijek i Lokomotiva u izravnom dvoboju za tu poziciju.

Dinamo je sa 76 bodova još ranije osigurao naslov prvaka.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
35. KOLO 1. HNL 18:55 , STADION VARTEKS, VARAŽDIN
Varaždin
Drožđek 39'
1 : 0
Osijek
Sortiranje događaja
90+6'

KRAAAAAAJ!

90+4'

Nevjerojatne obrane Nevistića! Prvo je Žaper opalio s poludistance, lopta je išla silovito prema golu, no Nevistić je obranio! A onda je opet obranio! Kako drži Varaždin iznad vode, svaka čast!

90'

Igrat će se pet minuta nadoknade!

84'

Brani Nevistić! Ndockyt je pucao s ruba šesnaesterca, no nije uspio! Golman je obranio...

74'

Opet je opasno! Marić je prvi došao do lopte nakon ubačaja, preusmjerio je petom, no opet je poslao loptu pokraj gola...

Komentari 92