Obavijesti

Sport

Komentari 27

Ostavio je curu pred Božić zbog Rumunjke. Starija je 11 godina

Ostavio je curu pred Božić zbog Rumunjke. Starija je 11 godina

Rumunjska glumica i manekenka Madalina Ghenea slaba je na igrače Serie A te je nakon Marca Borriella navodno osvojila srce veznjaka Rome Nicole Zaniola koji je 11 godina mlađi

Rumunjska glumica i manekenka Madalina Ghenea (32) razlog je zbog kojeg je nogometaš Rome Nicolo Zaniolo (21) prekinuo s djevojkom Sarom Scaperrottom, pišu talijanski mediji.

Rumunjka je od talijanskog veznjaka starija 11 godina, no čini se da godine nisu bitne za njih. 

Sara je u najljepše doba godine, Božić i blagdane, ostala sama, ali ne briše ranije objavljenje zajedničke fotografije sa Zaniolom.

Po onome što trenutno objavljuje ne bi se reklo da je shrvana i tužna nego djeluje optimistično. 

"Ljubavi moja", piše na fotografiji koju je Sara objavila 18. rujna i na kojoj se nalazi zajedno sa sada već bivšim dečkom.

Ovih je dana objavila fotografiju na Instagramu,odnosno kolaž s četiri fotografije na kojima je sama nasmijana s božićnom temom, a ispod je napisala:

"Najljepše stvari u životu ne nalaze se pod drvetom, već kod ljudi koji su vam blizu u posebnim trenucima. Sretan Božić!"

Zaniolo je dvije godine bio u vezi sa Sarom Scaperrotti, ali nedavno se odselio iz stana u kojem su živjeli, a Rumunjka je navodno bila razlog njihovog prekida.

Iako je razlika u godinama velika, Zaniolo se nije bunio, ali nije on jedini jer jer Madalina prije njega bila u ljubavnoj vezi s Marcom Borriellom, nekadašnjim napadačem Milana, ali i igračima iz brojnih drugih klubova Serie A.