Obavijesti

Sport

Komentari 28

Osvanuo natpis kod Poljuda: Hajduka nitko ucjenjivati neće

Osvanuo natpis kod Poljuda: Hajduka nitko ucjenjivati neće

Zadnje što smo pokušali je produžiti ugovor na još godinu dana, ali Mijo je bio jasan da ne želi produžiti, niti smanjiti ugovor niti za jedan euro, rekao je Nikoličius o Caktašu koji je premješten u drugu momčad Hajduka...

VIDEO

Hajduk mu je nudio novi ugovor s manjom plaćom, no odbio je. Dobio je i nekoliko ponuda za odlazak, ali i to je odbio. Tako barem tvrdi jedna strana priča, ona Hajdukova, dok Mijo Caktaš sve promatra u tišini.

Pokretanje videa...

Hajduk otkrio spomenik Matošiću 00:27

Kapetanova era na Poljudu je, čini se, došla kraju. Nakon što je odbio produžiti ugovor, klupski dužnosnici su ga premjestili u drugu momčad zajedno s Jradijem i tamo će ovaj dvojac vjerojatno biti sve do lipnja kada im i službenu istječu ugovori sa splitskim klubom.

-  Mogu vam dati kratko objašnjenje o Miji Caktašu, koji je važan igrač u povijesti ovoga kluba. Mi smo od njega tražili odgovor na pitanje želi li ostati, on je rekao da ne želi, da želi transfer, njegovom zastupniku smo dali nekoliko opcija, imali smo ponude za njega, njegov zastupnik ih je sve odbio i od posla nije bilo ništa. Zadnje što smo pokušali je produžiti ugovor na još godinu dana, ali Mijo je bio jasan da ne želi produžiti, niti smanjiti ugovor niti za jedan euro i da želi otići kao slobodan igrač na ljeto. Mi to respektiramo, ali naš cilj je zaštititi Hajduk i učiniti ono što je najbolje za klub - rekao je u četvrtak sportski direktor Hajduka Mindaugas Nikoličius.

A i pojedinci su rekli što misle o tome. Iako se ne spominje Caktaševo ime, nije teško zaključiti da je riječ o njemu. Na mostu koji spaja stadion i bazene na Poljudu osvanuo je transparent kojim se vrijeđa Caktaš i njegov menadžer Darko Nejašmić, otac nogometaša Hajduka Nejašmića. U drugom dijelu natpisa piše:

- Hajduka nitko neće ucjenjivati.

No kako god se priča rasplela, Hajduku je napravljena šteta. Po tko zna koji put klupsko prljavo rublje iznosi se van zidova Poljuda, javno se razglaba o primanjima i statusu kapetana, kojeg na koncu bacaju u drugu momčad, u trenutku kad svim silama pokušavaju spasiti sezonu i osigurati plasman u Europu. 

Zagreb: Hrvatski Telekom Prva liga, 30. kolo, NK Lokomotiva - HNK Hajduk

Caktaš je ove sezone uvjerljivo najbolji igrač Hajduka kojeg smo kroz većinu sezone gledali u blijedom izdanju što je na kraju i donijelo aktualno peto mjesto. Mijo je zabio 12 golova u svim natjecanjima, od toga devet u HNL-u, a posljednji će mu ostati onaj u pobjedi nad Rijekom kada je zabio u posljednjim sekundama za 1-0.

Zaista je šteta što na ovakav način odlazi ponajbolji igrač novije povijesti i čovjek koji je porušio brojne rekorde Hajduka. No klupska politika je, u ovome slučaju, neumoljiva.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani