Sport

Komentari 2

Otac mu razbijao Romin kamp, djed prijetio nožem po kafiću: Reprezentativac ih se odrekao

Otac mu razbijao Romin kamp, djed prijetio nožem po kafiću: Reprezentativac ih se odrekao

Djeda mladog talijanskog napadača, Sandra Scamacce, policija je uhitila nakon što je u pijanom stanju nožem prijetio gostima i to samo nekoliko mjeseci nakon što je njegov otac razbijao automobile po kampu

Već drugi put ove godine moram se distancirati od nasilnih epizoda koje su počinili ljudi povezani s mojim prezimenom, a sve odnose smo prekinuli prije nekoliko godina, rekao je talijanski nogometaš Gianluca Scamacca (22). 

Naime, otac Sassuolova napadača na proljeće je s palicom u rukama krenuo u razbijački pohod po trening-kampu Rome, a talijanski II Messaggero javlja da je njegov djed Sandro Scamacca jučer uhićen u pijanom stanju jer je prijetio gostima kafića. Jednom od njih je stavio nož na grlo, a ubrzo nakon toga je stigla policija koja ga je razgovorom prvo pokušala smiriti, ali na kraju su morali upotrijebiti silu. 

"Ponavljam, odrastao sam s majkom i sestrom te su samo oni moja obitelj", naglasio je talijanski nogometaš na društvenim mrežama. 

U vrijeme kada je Gianluca igrao na posudbi u Genoi, gdje je u 26 utakmica zabio osam golova, njegov otac je porazbijao nekoliko automobila te je oštetio kip Vučice na sredini Rominog kampa. 

Scamacca je u rujnu debitirao za talijansku reprezentaciju, a otkako se na ljeto vratio u Sassuolo zabio je dva gola u 12 utakmica. 

 

Najčitaniji članci